Dítě a závadná voda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1221
9.6.23 22:27

Dítě a závadná voda

Jak moc velká pravděpodobnost nějakých potíží hrozí tříletému dítěti, když si na zahradě omylo jahodu ve špinavé vodě určené k zalévání..? Je to sud na dešťovou vodu, která rozhodně není k pití, plave v tom kdovíjaký bordel… Sud má dole kohoutek, takže nejdřív asi teče ta usazená a o to víc nechutná voda… No.. Mám to řešit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Stará známá
9.6.23 22:38
@spiritt píše:
Jak moc velká pravděpodobnost nějakých potíží hrozí tříletému dítěti, když si na zahradě omylo jahodu ve špinavé vodě určené k zalévání..? Je to sud na dešťovou vodu, která rozhodně není k pití, plave v tom kdovíjaký bordel… Sud má dole kohoutek, takže nejdřív asi teče ta usazená a o to víc nechutná voda… No.. Mám to řešit?

Ne… A jak bys to vubec chtela resit?
P. s. My jako deti jsme ty jahody kolikrat ani nemyli..

• Citovat
  • Upravit
34322
9.6.23 22:52

To se mu to stalo az ted ve trech..?
Urcite ma trenink z jedeni pisku a hliny, klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
9.6.23 22:55

Ano, my jako malý jsme jedli kde co, hygiena pro nás nebyla zrovna prioritou :lol: :lol: Určitě se nic nestane :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68926
9.6.23 22:59

S největší pravděpodobností se nestane nic, s malou pravděpodobností se z toho vydatně pokaká, ale řešit už to teďka těžko nějak můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15757
9.6.23 23:09

Ahoj,
chápu tě, že můžeš mít určité obavy o své dítko.
Ale, neviděla bych to hned tak černě. :nevim:
Pokud je zdravé, tak to ber pozitivně. Může si tím jen posílit svoji přirozenou imunitu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16184
10.6.23 00:04
@Black Flower píše:
Ano, my jako malý jsme jedli kde co, hygiena pro nás nebyla zrovna prioritou :lol: :lol: Určitě se nic nestane :palec:

A nebylo tolik nemocí a alergií, jako dnes :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85291
10.6.23 06:00

Resit? Jak. Myslim, ze maximalne chytne prujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9275
10.6.23 07:06

Nebude mu nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
10.6.23 07:08

V téhle době se fakt všechno přehání. Nestane se mu nic.

Příspěvek upraven 10.06.23 v 07:15

• Citovat
  • Upravit
79819
10.6.23 07:10

Doma okamžitě preventivně prolití dezinfekci a hned do nemocnice na pořádné vypumpované žaludku a propláchnutí střev.
Jíme jahody bez mytí rovnou ze záhonu. A děcka snědly tolik písku a hlíny, že jim něco takového jistě neublíží. Proboha trochu mysli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35586
10.6.23 07:45

Naše malá si předevčírem nabrala hlínu do pusy :nevim: myslela sem, že už nebude chtít aspoň večeři :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
10.6.23 07:51

Já si teda myslím, že jahoda bez mytí je rozhodně lepší než jahoda umytá v sudu. Já nechám děti cucat vše, ale vodu ze sudu považuji za dost rizikovou. Stojící teplá voda je prostě hegeš. Ale taky si moje děti občas líznou, roční typicky olizuje konev, jí písek, který starší zaleje vodou ze sudu :roll: a žije. Ale vůbec se nebudu divit, až se z toho jednou pokaká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79819
10.6.23 07:57

@Mámou naskok Víš, jak bude mít krásné vyčištěná střeva pískem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
10.6.23 09:20
@spiritt píše:
Jak moc velká pravděpodobnost nějakých potíží hrozí tříletému dítěti, když si na zahradě omylo jahodu ve špinavé vodě určené k zalévání..? Je to sud na dešťovou vodu, která rozhodně není k pití, plave v tom kdovíjaký bordel… Sud má dole kohoutek, takže nejdřív asi teče ta usazená a o to víc nechutná voda… No.. Mám to řešit?

já se jako prtě nalokala vody v „bazénu“ ve Žlutých lázní, přežila jsem, evidentně, poblila jsem se, to druhé taky a do dvou dnů to bylo v pohodě, tam byly jiný chuťovky než v konvi vody na zalévání, navíc na omyté jahodě bude zanedbatelné množství zbylé vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí