Dlouhodobě zelená stolice

17
9.6.23 16:02

Dlouhodobě zelená stolice

Ahoj,

mám tříměsíční dceru a pominuli smolku, tak od narození má stolici zelenou, jen výjimečně žlutou. Neberu železo, nejím neustále špenát a podobnou zelenou zeleninu, během jednoho kojení kojím z jednoho prsa. Myslíte, že je to i přes to všechno v pořádku? Máte to někdo taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
9.6.23 16:11

@Denisa174 abmk? Vyřad mléko a mléčné výrobky :think: mmchdm, zelená strava matky neznamená zelenou stolici u dítěte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.6.23 16:15

Napsala jsem to špatně :D Špenát a další barvící jídlo jako řepa apod. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35753
9.6.23 16:38
@Denisa174 píše:
Napsala jsem to špatně :D Špenát a další barvící jídlo jako řepa apod. :D

Barvící jídla nebarví stolici dítěte přes tvoje mléko.
Zkus vyřadit mléčné výrobky a vše z nich.
Probiotika dáváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.6.23 16:58

Nvm tak jsem to četla, že to může dělat, možná je to pak tím vyšším obsahem železa :think:

Probiotika dáváme.

Pokud by to bylo vážně ABMK, myslíte, že je nutné vyřadit mléčné výrobky? Ptám se, protože se to kromě té barvy stolice nijak jinak neprojevuje. Nemá reflux, ublinkává jen velmi mírně po kojení, vyrážky žádné. Přece jen je to vyřazení mléčných výrobků náročné a je potřeba pak doplňovat vápník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35753
9.6.23 17:05
@Denisa174 píše:
Nvm tak jsem to četla, že to může dělat, možná je to pak tím vyšším obsahem železa :think:

Probiotika dáváme.

Pokud by to bylo vážně ABMK, myslíte, že je nutné vyřadit mléčné výrobky? Ptám se, protože se to kromě té barvy stolice nijak jinak neprojevuje. Nemá reflux, ublinkává jen velmi mírně po kojení, vyrážky žádné. Přece jen je to vyřazení mléčných výrobků náročné a je potřeba pak doplňovat vápník.

Ano, po železe co bere matka může být zelena stolice u miminka. Ale není to tak že když budeš jít všechno zelený tak bude mít miminko zelenou stolici.
Syn měl zelenou stolici, vyřadila jsem mléčné výrobky opravdu striktně, vápník jsem nijak nedoplňovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
9.6.23 18:22

Ja tenkrat pri kojeni vyzkousela vsechno mozny. Doktorka mi ve finale rekla, ze pokud miminko prospiva, nema teplotu, nic ho neboli, ze je to v poradku, ze tohle u kojenych deti byva casto. Spravilo se to az se zavadenim prikrmu kolem toho 6.mesice. kojila jsem dal a barva stolice se s prikrmy zmenila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.6.23 18:40

@JancaS84, a kromě zelené stolice se to nějak projevovalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí