Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Docela dobří jsou v AA vetu, Zahradni město, ale jsou dost drazí. Vyhni se malým ordinacím, pokud je nemáš vyzkoušené.
Kastrace kočky je celkem jednoduchá operace a není potřeba ji dělat laparoskopicky. Řez je minimální a kočky druhý den pouštím ven.
My jsme naši kočku nechali kastrovat na klinice Jinvet. Platila jsem 3000 a líbilo se mi, že ránu vedli přes bok a ne na břiše. Měla tři stehy, které šly po cca týdnu ven. Vše bylo absolutně bez problému.
Dávali jsme naši kočičku kastrovat ve veterinární klinice na Hůrce. Cenu už přesně nevím, něco mezi 3-4000. Laparo mi pro tak malý zákrok přijde zbytečné. Má jizvičku cca 1cm, už úplně neviditelnou. Připláceli jsme jí inhalační anestezii. Vše bylo bez problému ![]()
Ježiš holky, kam to chodíte? Kastrace kočky stojí 1500 a kocoura 800
@mirkaazzuri píše:
Ježiš holky, kam to chodíte? Kastrace kočky stojí 1500 a kocoura píše: Více
Ježíš, kam to chodíš? Já dávám 800 za kočku a 500 za kocoura….. ![]()
Tím chci říct, že ceny se odvíjí od spousty věcí. Výše nájmu, vybavenost kliniky, místo…. Veterinář v Praze si musí vydělat víc než veterinář v Hornídolní, co má nájem ordinace od obce zadarmo.
Jo, ještě mě napadlo. Na naší facebookovy skupině jeden chovatel psal, že jezdí s koťaty na kastraci někam do Říčan.
Jestli něco připlácet, tak inhalační anestezii. Ještě večer po kastraci už mi kočka rotovala po garnýži, jako by se nic nestalo (vím, že by neměla, ale tak chytněte ji, když během vteřiny je nahoře).
@mirkaazzuri píše:
Ježiš holky, kam to chodíte? Kastrace kočky stojí 1500 a kocoura píše: Více
nedávno jsem dávala kastrovat kocoura sice v Horní Dolní, ale na klinice - stálo to 1400 a málem vykrvácel, protože mu to nesešili, že se to už nedělá, že to sroste samo - zakrvácel deku v přepravce, doma jsem ho musela dát do koupelny a ještě chudák krví poničil dřevěné sedátko v té koupelně
To si děláte srandu řešila jste to s tou klinikou. Teď jste mě vyděsila trochu. To je strašné. Nahlásila by jsem to.
@Anonymní píše:
To si děláte srandu řešila jste to s tou klinikou. Teď jste mě vyděsila trochu. To je strašné. Nahlásila by jsem to.
neboj, u koček se to nestává, ty jsou normálně zašité ![]()
@nozu píše:
@mirkaazzuri v Praze?
Jj, pražské předměstí a jsou tam výborní, jezdí k nim lidé z celého Středočeského kraje.
Ani známí a kamarádi, co chodí přímo do Prahy, nikdy neplatili takové pálky, jaké tady čtu
Pokud víte o někom, kdo krmí kočky z ulice a nemá na kastraci, zkuste tuto společnost
Dobrý den, našla jsem kočičku už jí může být skoro rok. Sice se nemrouská, ale mám dva kocoury, tak s ní plánuji jít na kastraci. Jsem v Praze a ještě veterináře nemám odzkoušené. Dáte mi prosím tip? Kde jsou šikovný aby pro kočičku to bylo co nejsnadnější. Kolik jste v Praze za kastraci platili? Přemýšlela jsem jestli není lepší laparoskopicky? Máte s tím zkušenost případně o kolik jste si připlatili ☺️️ děkuji za rady