Kávovary Delonghi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@leryl tvrdosti vody to dle me nebude, jsme sousedky
a mnozstvi taky nevim, u nas teda tak 12 kafi denne u nich treba 8.Ale my ho mame pul roku a oni daleko dyl a my odvapnovali uz nekolikrat oni ani jednou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivana 85 píše:
@leryl tvrdosti vody to dle me nebude, jsme sousedkya mnozstvi taky nevim, u nas teda tak 12 kafi denne u nich treba 8.Ale my ho mame pul roku a oni daleko dyl a my odvapnovali uz nekolikrat oni ani jednou
Musí se to nastavit v nastavení kavovaru, z výroby je tam nastavena nejvyšší hodnota takže velmi tvrdá. A tím to chce častěji odvapnit než když tam bude nastavena měkká voda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maryškajana píše:
Musí se to nastavit v nastavení kavovaru, z výroby je tam nastavena nejvyšší hodnota takže velmi tvrdá. A tím to chce častěji odvapnit než když tam bude nastavena měkká voda
Přesně tak, ten kávovar nepozná, jak máte tvrdou vodu, ani jestli je zanesený, jen prostě počítá, kolik už uvařil kafí. A to, po kolika to začne hlásit odvápnění, se tam nastavuje,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla bych se ještě zeptat, vypínat hi po každém kafi? Nebo tam mate nastaveno aby se do tři hodin třeba vypnul?😅
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maryškajana píše:
Chtěla bych se ještě zeptat, vypínat hi po každém kafi? Nebo tam mate nastaveno aby se do tři hodin třeba vypnul?😅
Asi po trech hodinach se vypina sam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maryškajana Já mám vypnutí po cca 10 minutách, někdy ho vypnu rovnou sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klamonožka píše:
Přesně tak, ten kávovar nepozná, jak máte tvrdou vodu, ani jestli je zanesený, jen prostě počítá, kolik už uvařil kafí. A to, po kolika to začne hlásit odvápnění, se tam nastavuje,
Ale já nepsala, že to pozná kávovar sám, jen jsem zapomněla napsat, že se to musí nastavit. U kávovaru je testovací proužek na vodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@leryl píše:
Ale já nepsala, že to pozná kávovar sám, jen jsem zapomněla napsat, že se to musí nastavit. U kávovaru je testovací proužek na vodu.
Jojo přesně tak☺️️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit