Nefunkční pračka s nefunkčním displejem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nefunkční pračka s nefunkčním displejem
Ahoj, mám velký problém. Moje malá sestra(1 rok) ráda všechny tlačítka mačká. Jak jsem myla nádobí, tak byla u pračky a vůbec jsem si jí nevšimla. Mačkala tam všechny tlačítka a najednou jsem si jí všimla, jak to mačkala a pračka nejela. Zkoušeli jsme s mamkou pračku odpojit a zapojit se zásuvky, a pořád nejede. Jinak jsme na nájmu. Nějaké rady prosím
? Předem moc děkuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Cenarius Ne, tím to nebude jelikož je to starší pračka a nemá to zámek. Ale děkuju za menší pomoc k řešení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracka je vaše nebo majitele bytu? Pokud vaše, mrknete do návodu, na nefungující display tam určitě kolonka bude. Zas tak stará pračka to nebude, když má display, tak by mohla mít i ten detskej zámek, většinou je to podržení jednoho nebo dvou tlačítek, tak nějaké zkuste. Pripadne pak zavolejte opraváře. Pokud je pračka majitele, zavolejte jemu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Midaku tak nakonec teda display nemá, je to tlačítková pračka (display jsem myslela místo kde se zobrazuje čas). Zkoušela jsem zmáčknout a podržet dvě nebo jedno tlačítko, a taky to nešlo. Jinak pračka je majitelova.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bunniee32 vypněte jí ze zásuvky.
Mohla tam nacvakat nějaký odložený program…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit