Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Pokud je alergie na kravské mléko, tak bych jej pro sebe vůbec nepoužívala. A na lepek dělali?
Pokud ti vyšlo kravské mléko, tak ho musíš vynechat úplně ne jen omezit.
Pokud je na mléko, tak musíte vysadit úplně a musíte dávat pozor i na skryté alergeny, což znamená dávat pozor i na potraviny kde jsou jen stopy mléka. Pak by mohl napovědět i test na intolerance potravin.
Musíš to mliko úplně vysadit no, nejen omezit, ale vybrat z jídelníčku vše co mléko obsahuje.
Zkus vysadit mléko a mléčné výrobky úplně. A k tomu bych pořád brala probiotika.
Mléko nemáš omezit, ale úplně vysadit.
Jinak pokud máš ještě k tomu hodně starostí či trápení, tak to taky situaci může dost zhoršovat.
Jasně, tím že jsem omezila jsem myslela jako že jsem mléko úplně vysadila
omlouvám se. Spíš by mě zajímalo nějaká hodně dobrá probiotika nebo opravdu něco co by mi mohlo pomoci. Lepek mám ok ![]()
Ahojky, jdu za vama pro radu
trápí mě opakovaně průjmy ať sním co sním je to podle mě pořád stejne. Byla jsem na kolonoskopii, somu břicha, výtěry. Vše bylo v pořádku, potravinové alergie trochu zvýšená alergie na kravské mléko. To jsem ale omezila hodně. Zkoušela jsem probiotika nic mi nepomáhá. Už jsem z toho celkem zoufalá už si nevím rady
prosím měl jste někdo stejně problémy? A jak jste to řešily? Přivítám jakoukoliv radu
omlouvám se za ten anonym