Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj děvčata, mám takový dotaz..
Má někdo zkušenost s tím jak fungují teď TT z „Dr max“? Při prvním my ukázali hezké 2 čárky a teď skoro nic.. když jsem si koupila TT z „moje lékárna“ tak tam byli 2 čárky, které můžete vidět na fotce. Děkuji za odpovědi ![]()
Mě vždycky ukázal co měl. Ale řekla bych, že ti dorazí asi menstruace. Ty čárky jsou slabý na 15 a 16 DPO a když dnes nebyla vůbec žádná ![]()
Za mě Dr.Max vždy spolehlivé a ty, co jsou na fotce, jsou negativní ![]()
Ten 15 dpo ma ducha. Ale posledni ne, to vypada na biochemicke tehotenstvi.
Holky všude je to hodně slabé na těch Dr max.. ale ty dva moje lékárna tam to jde vidět hned.. menstruace nedorazila..
Já jsem testovala jen dr. Max a ukázal co měl. Každopádně na těch fotkách žádnej z testů pozitivní není podle mě.. ![]()
Nechci ti kazit iluze ale „hezke 2 carky“ nejsou nikde. Spis to je slabý duch.
Tohle nevypada dobre. Spis bych pocitala s nejhorsim…
V pohodě jen jsem se chtěla zeptat jestli nemá někdo podobnou zkušenost ![]()
@Kykunka píše:
V pohodě jen jsem se chtěla zeptat jestli nemá někdo podobnou zkušenost
To vypada na biochemko. Neco hooodne slabyho tam je, ale hezkou carkou bych to nenazvala a pokud tam ted neni nic, tak to neni prosperujici tehotenstvi.
No něco na těch 2 testech je, ale takové čárky jsem měla na testech vždy po limitu, tudíž negativní test.
Jestli se udělaly v limitu, tak to bude biochemický a ms dorazí se zpožděním…
Bohužel to na prosperující těhotenství nevidím. Asi ty testy s duchem jsou citlivější, jestli hledáš vysvětlení.
Pravděpodobně došlo k tzv biochemickému těhotenství, dřív to byla prostě zpožděná menstruace ![]()
Držím palce na příští cyklus. Po tomto bývá šance na miminko ![]()
@Kykunka píše:
Ahoj děvčata, mám takový dotaz..
Má někdo zkušenost s tím jak fungují teď TT z „Dr max“? Při prvním my ukázali hezké 2 čárky a teď skoro nic.. když jsem si koupila TT z „moje lékárna“ tak tam byli 2 čárky, které můžete vidět na fotce. Děkuji za odpovědi
Byla jsem čtyřikrát těhotná, pokaždé mi mamatest ukázal ducha, pozitivní a pokaždé z toho bylo miminko:) dnes řeším páté těhotenství, mamatest ukázal ducha a test z drmax ukázal negativní, věřila bych tomu, co ukazuje mamatest…