Kazivost sušiček, příplatek za prodloužení záruky

2157
18.2.14 09:14

Kazivost sušiček?

Chtěla bych si koupit sušičku a zajímalo by mne, kdo má sušičku, zda se mu pokazila a za jak dlouho od koupě? Přemýšlím o připlacení za prodlouženou záruku, tak nevím jestli se to vyplatí nebo je to o tom, jak vytáhnout z lidí víc peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69028
18.2.14 09:17

Kazivost je v souvislosti se susickou zajimavy vyraz :)
Prvni - jedna z nejlevnejsich Zanussek, jela u nas asi 9 let, pak putovala k nasim, kde jede bez jedine poruchy tretim rokem doted.
Druha - jedna z levnejcich Bosch, mam ji tretim rokem a zatim zcela OK.
Nasim odesla AEG po 17 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
18.2.14 10:11

Tak my máme AEG - 9let, občas blbne - naskakuje E62, asi je přehřátá či co. Ale na to, že byla 7let v kuchyni kdy se vařilo plynem super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
18.2.14 10:12

@ugluk Teda, já jdu fakt s dobou :oops: O sušičkách vím asi tak tři čtyři roky zpět a u Vás už jede 17 let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69028
18.2.14 10:22

@bimbama u rodicu, diky nim jsem o ni vedela ja a kdyz jsem pred 13 rokama resila, jak proboha ususit pradlo v byte s 90% vlhkosti a bez balkonu, zurive jsem patrala, tehdy byly susicky prevazne jen na 3 kg pradla a vrcholem uspory byla energeticka trida D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
18.2.14 10:25

@ugluk Teda, to jsem opravdu sto let za opicema. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69028
18.2.14 10:29

@bimbama ja to spis myslela jako ze jsi absolutne o nic neprisla :) Jako jasne, pradlo to ususilo, ale jednu pracku jsem do toho musela cpat nadvakrat, nemelo to zadna cidla vlhkosti, takze si clovek jenom nastavil, jak dlouho chce susit (dve hodiny minimum) a pak zkontroloval, zda je jeste nutno pridat (casto bylo). Spotrebu to melo vyssi nez moje soucasna, ktera ma dvojnasobnou kapacitu pradla a ususi za pulku casu. Ale co se poruchovosti tyce - opravdu ted jeste jede u nasich jako zalozni, kdyz prsi a nemuzou susit na zahrade :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
18.2.14 10:32

@ugluk Aha, tak to jsem ráda! Jinak starší spotřebiče - to se nadalo srovnat s dnešníma, co se týče životnosti. Moje prababička měla jednu ledničku snad 30 let. To ty dnešní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
18.2.14 10:35

Sušička čeho? prádla nebo ovoce? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69028
18.2.14 10:38

@bimbama tak to mas samozrejme pravdu ;)

@Colombina dobra otazka :lol: Tak nejak predpokladam, ze susicka ovoce byva celkem mala investice a nejakou prodlouzenou zaruku bych tam neresila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí