Pračka nenapouští vodu

2789
15.2.14 12:31

pračka nenapouští :/

Ahoj, ráda bych se zeptala, jestli nemáte někdo zkušenost s tím, že pračka nenapouští vodu. Když ji zapnu, začne vypouštět, ale už nenapouští a vyblikne na mě červená kontrolka-jakože, s tím něco je, třeba za půl dne se zase rozjede, ale bohužel už ji od včera přemlouvám a nic :(.Filtr už jsme čistili, tak nevím, co by tomu mohlo být :?: Je sobota, takže mi ji nikdo opravit nepřijde : :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33022
15.2.14 12:35

Mě tohle dělala taky, když jsem vypínala vodu do pračky po vypraní, a pak jsme zjistili, že je vadný ten kohout a někdy otevře a někdy ne. Vlastně to nebyla ani chyba pračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
15.2.14 12:37

A není v té hadici, kterou pračka vodu napouští taková zátka? My jsme ji tam měli, akorát už nevím, jestlí v téhle hadici nebo v té, kterou se voda vypouští. :think: A pračka normálně prala 5 roků, pak asi nějak při ždímání poskočila a ta zátka se zaklapla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
15.2.14 12:47

Jestli mate aquastop tak muze byt zacpany sitko co je na te hadici. Vodnim kamenem piskem (kdyz mate studnu hlavne) atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
15.2.14 12:48

Taky se mi to stalo, dělalo mi to asi 14 dní, vždy jsem pračku stopla a zase hned pustila, napouštění začalo znovu a voda se normálně napustila. Pak to přestalo a zase to jede. Bylo to způsobené tím, že se snížil tlak vody ve studni, tak to pračka nezvládla vytáhnout, samo se to upravilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
15.2.14 12:54

Studnu nemáme, bydlíme ve městě :D, ale je zajímavý, že to někdy jde a z toho to zase nejde? :think:,protože, kdyby to bylo ucpaný, tak to nepůjde vůbec, ale zatím se vždycky rozjela.Jen teď už se jí nechce :nevim:,no zkusíme to rozdělat a kouknout, jestli to není někde ucpané :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
15.2.14 13:05

Taky muze byt vadne cidlo, ktere hlasi chyby, proste zblbla elektronika. Zkus vypojit na pul hodky ze zasuvky, aby restartovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
15.2.14 18:39

Vyplá byla celou noc a nic :(,jinak přívodní hadice zkontrolována a byla v pořádku, takže bude něco někde jinde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
16.2.14 10:43

Pokud je na přívodní hadici aquastop, tak je možné, že pračka netěsní. Zaznamená únik vody přes nějakou prasklinu a zavře si vodu.
Zkusil bych se podívat, pokud někdy tedy ještě samovolně napustí, zda pod ní není někde vlhko.

Pokud je to již postarší pračka, tak bych se jí zbavil. Oprava takových věcí je obvykle kolem 1,7-2,5 tisíce Kč minimálně… a je pak otázkou, zda se vůbec s ohledem na věk (pračky obvykle vydrží tak 7 let, ty lepší/dražší max. 2násobek) pokoušet o opravu.

Pokud víš přesný typ pračky, tak není na škodu zkusit progooglovat. Obvykle každý typ pračky má pro něj nějaké typické závady a slabiny, a moc bych se nedivil, kdybys objevila v nějaké diskusi konkrétnější informaci o možné závadě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.4.14 15:02

Pračka vyhazuje pojistky

Dobrý den,

Moje relativně nová pračka Indesit vyhazuje pojistky v celém domě, při bezprostředním zapojení do sítě. Jedná se o typ T2006C. Nevím si rady.

Jaké je nejčastější příčina?

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
23.4.14 15:17

@Josef81 zkrat v pračce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.6.14 15:19

Moje pračka nenapouštěla vodu a byl vadný hladinový spínač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
6.6.14 15:23

Vyřešilo se to tak, že jsme koupili novou :D, občas ještě pračka haprovala, ale neměla jsem na to nervy :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí