Šunkovar Tescoma Presto - máte někdo? Jste spokojení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Šunkovar Tescoma Presto - máte někdo? Jste spokojení?
Máte někdo tento šunkovar od Tescomy - http://eshop.tescoma.cz/…s-teplomerem? Jste s ním spokojení? Zaujal mne tím, že jde udělat poloviční náplň
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jo taky jsem se na něho dívala měli i reklamu v televizi
tak uvidíme ale líbí se mi
jinak šunkovary jsou i levnější kolem 300,– v orionce ale ten s tescomy se mi líbí víc
a ještě se mi líbí ten jejich váleček s nastavitelnou tloušťkou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petrra ahoj
táta ho má a je s ním spokojený
kupovala jsem mu ho k vánocům a chválil ho. Akorát když dělaj šunku, tak ti byla taková jako do šeda, tak jsme zjistitili, že aby nebyla do šeda, tak se tam musí dát rychlosůl a další šunka už byla krásně růžová ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markyj Asi hloupý dotaz. Ale musí se do něho dávat taky ten sáček, jako do šunkovaru z Orionu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bimbama ježiš tak to fakt nevím, já jsem ten šunkovar jen kupovala a od taťky tu šunku vždycky dostanu už hotovou
tak to opravdu neporadím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bimbama to víš jsem rozmazlený jedináček, já už přijdu až k hotovému ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markyj píše:
@bimbama to víš jsem rozmazlený jedináček, já už přijdu až k hotovému
Však, tak to je nejlepší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bimbama ahoj,ja sunkovar sice nemam, ale delam si na nej zalusk.. sacek se tam pry davat nemusi..
my jsme koupi propasli, a ted neni k dostani, ptali jsme se v prodejne a pry byl tak velky zajem a oni jich vyrobili malo, dalsi budou az cca v breznu
ale uz se na nej tesim-cerstvy domaci chleba a k tomu domaci sunka..mnam!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemám, ale kdyby měly výrobky z Tescomy o polovinu levnější kupovala bych je. Šunka se dá uvařit i v tom "sáčku na tlacenku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit