Sos klávesnice u notebooku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
sos klávesnice u notebooku
Holky nevím jak se to mohlo děckám podařit, ale mám totálně rozhozenou poslední řadu na klávesnici a divně funguje i mezerník, šipky taky nereagují.
A enter si taky dělá co chce
![]()
místo jednoho písmene to píše tři ![]()
Ukázka
y+q xěw cše včr mýu, ái. ío -ép
první písmeno odpovídá, další dvě to píše zároveň. Písmeno B, N ale funguje normálně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Určitě tam máš nadrobeno. Dělalo mi to taky, vyloupala jsem všechny písmenka, vyfoukala a zas nasadila zpátky. Ale byla to teda otrava ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bud nadrobeno nebo mě se to stalo, když jsem si do ní vylila pití, to nepomohlo nic jiného než výměna. Zkus vyčistit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem to samý, dítě mi tam vylilo pití. Spravila to nová klávesnice. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Divne funguje mezernik? No asi proto, ze je mozna prilepenej
- deti nezabijet, ale klavesnici vycistit, nebo nova ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak teda doufám že je tam jenom nadrobeno.
Protože se starší syn koukal na pohádku, když jsem uspávala mladšího tak jsem si myslela že se mu povedlo tam něco přenastavit.
Pití u něho sice neměl, ale možný je všechno ![]()
Píšu z PC, na noťasu se fakt nedá
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ne-silenamatka, neboj děti už spí, ale jsem se musela zasmát. Přilepenej mezerník ![]()
Jako mě fakt nenapadlo že by to mohlo být politý nebo podobně zapatlaný.
Já myslela že mám tak šikovnýho syna ![]()
A noťas nepůsobí lepivým dojmem ![]()
To bude mít manžel radost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo, taky jsem byla šikovná a noťas skončil v servisu na opravu
NAŠTĚSTÍ to odnesla jenom klávesnice… Mít kafe v blízkosti notebooku se vymstilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se přikláním bordelu v klávesnici. Mě se to dělo taky, pak nefungovalo písmeno v což jsem se naučila přenášet pomocí ctrl, schift a ins
no a nakonec nová klávesnice, vymění jí i šikovný manža - jen bacha - někdy ty klávesnice mají anglické znaky nebo jak to popsat - tak jsem scháněla české přelepy. Nebo servis - tam to stojí tak 1500, já měla novou klávesnici z aukra za 600 a přelepy za 15
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klarisk ta cena záleží hodně na modelu, stejně tak výměna. Mě sehnal kamarád nejlevnější klávesnici za 900, servis byl zadarmo, protože mi to dělal on, ale musel mi rozebrat celý počítač, aby se k ní dostal… to bych se bála svěřit někomu, kdo počítač nikdy nerozebíral, ale říkal, že ten můj je na prd, většinou to jde prý snadno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radkka to chápu, mám toshibu - má být dobrá ale já si myslím své, klávesnice se podělala 2 m po záruce a to neřeším ty pitomý doplňky co se musejí odinstalovat když se předělávají widle jinak to otravuje se šílenýma blbostma (nepoužívám antivirák, takže tak 3× ročně) manža pc dělá jako hobby tak to vyměnil a jako bonus vysál hromadu prachu a bordelu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klarisk Já mám HP a jsem teda spokojená, docela se divím, že ještě žije, jsem totiž technický antitalent. Vždycky musí přijít nějaký kamarád a trochu to tu pročistit, fyzicky i disk
Já tu vždycky všechno odklikám a pak se divím, že nic nejde
Podotýkám, že je mi 23, takže žádná stará pani u které se to dá omluvit.
Ale Toshiba by neměla být špatná. Myslím, že kamarádka jí má strašně let, je celá rozpadlá, ale frčí pořád jako blesk.
Mě teda dohání k šílenství aktualizace ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radkka tak aktualizace je to první co mi musí manža vypnout - jinak mám tak 4 dny (pc je starý 3r takže)pc k ničemu, furt se aktualizuje. Teď mě dostihl internet - na neaktualizovaný widle nejde nový explorer tak jsem se naučila v mozille - a aspoň to nechytne tak rychle vir. Jen ta klávesnice mě šíleně vypekla - hlavně když jsem musela psát maily - to jsem netušila jak jdou vymýšlet obdobná slova co nemají písmeno V
Jenže já u pc jím, piju, krémuju si ruce - upřímně se nedivím. Jo jinak jsem taky pc antitalent, co jsem provedla minule že to nešlo ani zapnout… Prostě se to sekalo tak jsem to vzteky vypla tak jsem to dodělala (ale psychicky mi to tvrdé vynutí móóc pomohlo)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se za OT.. já teď zase psala e-mail a něco asi zmáčkla, najednou mi to začalo přepisovat text.. našla jsem, kde to vypnout ve wordu, ale ne v e-mailu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klarisk Mozila je asi i rychlejší než explorer, ne? Nebo aspon mě exp. vůbec na pc nefunguje, bych se u toho zbláznila
Já tu mám nainstalovanou Operu a Chrom a spokojenost, vždycky když přestane fungovat jedno, tak používám to druhý
(blbý aktualizace).
Já u počítače taky jim a piju, od té doby co mám vyměněnou klávesnici jsem se vedle něj chrstla vodu několikrát, naštěstí to nikdy neschytal ![]()
Mám počítač taky 3 roky starý, občas se mi vypne sám, občas musím já natvrdo a pak nejde nahodit… to potom nastupuje nějaký ochotný záchranář. Když se nad tim zamyslim, měla bych začít šetřit na nový ![]()
Ty maily musely být zábava ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit