Sos klávesnice u notebooku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
459
4.2.14 11:29

Operu jsem měla kdysi - myslím že jsem jí opustila kvůli tomu, že tam nefungovaly správně nějaké doplňky. Mozilla je spíš lepší že nemám antivirák a většina virů se chytne přes explorer - tak si pc snad chvíli ušetřím - ale v mozille něco najít (když stahuju nebo teď jsem potřebovala zazálohovat oblíbené) no katastrofa. To kousání pc není asi stářím ale virama popř. pohnojeným systémem. Kdy jsi naposledy měla nové windows? Já jak jsem psala tak po cca 6-7m je mám dělané nové, je to lepší než nějaký projížedění antivirákem apod… protože mezi tím tam nainstaluju/odinstaluju různý ptákoviny a pak to zlobí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
4.2.14 11:35

@klarisk Jo, to je fakt, v mozile se hledá špatně. Já to myslela spíš tak, že ještě není tak starý na to, jak jsem ho zničila. Nové windows mám cca půl roku, ale pravidelně je nepřeinstalovávám. Já mám počítač hodně nacpanej věcma do školy, ta přeplněná pamět asi taky dělá svoje. Mě se to většinou podělá protože mi nefrčí antivirák, takže nějakej vir.. nebo třeba se mi blbě zaktualizuje a pak nejde vůbec zapnout a tak.. Občas potřebuje pročistit, defragmentaci a tak, ale to mi musí udělat někdo jiný :lol:
Já už radši neinstaluju nic, to totiž taky nedopadá dobře :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
4.2.14 11:39

@radkka já si věci k práci pravidelně stejně zálohuju na extterní hardisk - po tom co se to kouslo a nešlo zapnout tak jsem byla ráda. Ještěže manža je trpělivej a zprovoznil to. Jsem zvyklá považovat pc ne jako úložiště ale jako pracovní nástroj. hardisky s totožnou zálohou mám pro jistotu dva, pak je ale skvělá zábava nová data třídit do pc a do nich :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
4.2.14 11:46

@klarisk Ten jsem měla taky a rozbil se :mrgreen: Ve stejnou dobu i mému bráchovi (fotograf) a kamarádovi architektovi, který na něm měl práce do školy, které dělá třeba celý rok, takže mám vše v PC, na novém externím disku a ještě v počítači u mamky doma. To by bylo aby to nevydrželo aspon na jednom místě :cert: Těch prací do školy nemám naštěstí tolik, takže se to dá. Spíš mám postahované spousty zákonů, vyhlášek apod. což se dá najít znovu, ale je to opruz. Už se těším na diplomku, nevím, jestli si do té doby radši nekoupím nový notebook, protože na tomhle bych se to fakt bála psát, abych se v noci nebudila hrůzou :think:
To třídění je paráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
27.8.14 08:39

Ahoj holky prosím dotaz! Jak se píše na klávesnici takové to zakroucené „a“. Píše se například Marks „a“ Spencer…
Na klávesnici ho vidím, je na č. 7, ale jak ji přepnout, aby mi to napsalo? :think: :nevim: Moc díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
27.8.14 08:41

Přepneš současným stiskem Alt+Shift

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
27.8.14 08:52

To mi nějak nejde. :?