Šunkovar Tescoma Presto - máte někdo? Jste spokojení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2873
7.2.14 08:30

@LucsynkaR ta byla krutá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
7.2.14 08:35

Ahoj mame. uz jsme v nem delali nekolikrat sunku a je vyborny. je k nemu i teplomer, v prirucce je navod na ruzne sunky, huspeniny atd. my jsme spokojeni.

• Citovat
  • Upravit
jaaaaaana
7.2.14 08:37

Jo davame do sunky tu doporucenou reznickou sul, obyc sul a trochu cukru. je to tam vse v navodu. muzes ruzne kombinovat.
dalsi vyhodou je, ze se dobre udrzuje-ten sunkovar. davam ho do mycky.

• Citovat
  • Upravit
24797
7.2.14 08:55

@LucsynkaR Mě taky pobavila. A chvíli jsem ale přemýšlela, odkud toho prcka znám, než mi to došlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
7.2.14 08:56

@jaaaaaana A můžu se zeptat i Vás, ten sáček se dovnitř musí dávat jako u Orionu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4846
7.2.14 09:11

Moc díky zy odpovědi :kytka: :kytka: Půjdu do něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
7.2.14 09:46
@bimbama píše:
@jaaaaaana A můžu se zeptat i Vás, ten sáček se dovnitř musí dávat jako u Orionu?

ne, nedava se zadny sacek. jen se stlaci primo do tenadoby a vari se to taky v te nadobe.

• Citovat
  • Upravit
24797
7.2.14 09:48
@jaaaaaana píše:
ne, nedava se zadny sacek. jen se stlaci primo do tenadoby a vari se to taky v te nadobe.

Moc děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
7.2.14 09:51

@bimbama neni vubec zac.

• Citovat
  • Upravit
158
7.2.14 10:45

Tak my jsme rodina „šunkovařičů“ :-D vaříme šunku ve 30 let starém šunkovaru, víceméně je stejný jako mají v potřebách Orion za cca 300,– + musíte mít nebo koupit teploměr…máme zálusk na Tescomáckej, ale teď se už od Vánoc nedá nikde sehnat, čeká se na dovýrobu, bude zase cca v půlce dubna (prý)…kamarádka ho má od podzimu (protože jí chutnala „naše“ šunka)…akorát i do toho Tescoma začala dávat silný igeliťák, protože šunka je pak mnohem šťavnatější…jinak děláme z vepřové kýty a z kuřecích a krůtích prsou - můj favorit je krůtí šunka, nejlahodnější…výborná, jemná…už si ani nepamatuju, kdy naposledy jsem koupila šunku v krámě…šunka nám vydrží celý týden, vaříme vždy v neděli večer (v pátek večer zaděláme a pak 2 dny odpočívá v lednici) a máme jí pak celý týden, nezasmrádá, nekysne nic…veliká výhoda Tescoma, že se dá dělat jen půl kila šunky…jinak jsou ostatní šunkovary na kilo…dává se tam „Praganda“-řeznická sůl, ale jen kvůli tomu, aby nešedla…jinak snad prý nemá žádnou roli…koupili jsme pytlík v Globusu a budeme ho mít na hodně dlouho, dává se snad na kilo jen lžička…
Já jsem tedy jednoznačně pro šunkovar a ještě lepší Tescoma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
7.2.14 11:26

@Lussy80 mate pravdu, jsme s tescomou spokojeni. sacky nedavame, mimochodem si toani technicky neumimpredstavit, jelikoz sunka je uvnitr stlacena takovym koleckem na pruzine. vse je dost presne a tesne, takze sineumimpredstavit ten sacek, ale treba to jde. sunka mi prijde stavnata dost.

• Citovat
  • Upravit
3108
7.2.14 11:37

Jak na něj narazím taky si ho pořídám už se těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
7.2.14 11:54

@Lussy80 Ten sáček je na vícero použití, nebo pokaždé nový. Abych jich případně objednala do zásoby. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4846
7.2.14 12:06
@Kapřík90 píše:
Jak na něj narazím taky si ho pořídám už se těším :)

Teď jsem na to koukala a jsou úplně vyprodaný, budou až 20.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
7.2.14 12:16

@Petrra teda to je něco tak asi budou fakt dobré když jdou tolik na odbyt :) třeba mi ho muž koupí na narozeniny :D ty mám v dubnu tak uvidíme a chci ten jejich váleček s nast. tloušťkou protože ty moje těsta z kopce válená, nejsou nic moc :_D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí