Kde a jak bydlet?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.11.15 19:09

Ja stejne muzu ridit vyjimecne. Mam takovou poruchu kdyz nejsem v poho mohla bych nekoho zabit. Radsi se spolehnu na hromadku.

• Citovat
  • Upravit
69235
13.11.15 19:11
@Anonymní píše:
@Cuddy no ta vesnice kterou zvazuju je pet km od okresniho mesta a jezdi tam busy po pul h. A 30 km od Prahy a tam jezdi primo bus, obcas tam mam doktory. Auto nemam.

takhle bydlím já, takže totální klid, totální. Ještě nám nejezdí ty autobusy tak často a nemám Prahu za humnama, nicméně autem je to 5 minut do města, autobusy jezdí přizpůsobené škole. Pro dětí ráj, totální, vyhodím je ven a ony běhají prostě tři hodiny venku, obě spaly jako děti na zahradě, pes a kočky venku, chodí si do lesa, děti mají takové to dětsvví jakomy, prostě běhají samotné po venku, jsem fakt malá víska. Negativum se zase týče dětí, do školky vozím, na kroužky vozím, jsou na druhém konci města, takže některé 10-15km, takže jedu a čekám, páč se mi nechce domů a zase zpět. V podstatě problém je převážení dětí z místa na místo a to, že spolužáci a kamarádi jsou rozházení, takže je k sobě jako rodiče svážíme autem, když chtějí někoho jiného než děti ze vsi. Jiné nagativum nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
13.11.15 19:11

A zakladatelko, s dětma jsi sama, bez chlapa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
13.11.15 19:13
@Anonymní píše:
@kotyk vzhledem k detem ktere by musely do specky bych nakupovala ve meste…

Budeš busem tahat tři spešl děti, občas psa a k tomu třeba nákup na víkend? V týhle situaci bych si na vesnici nechala zajít chuť. Najdi si bydlení co nejblíž škole, s docházkovou vzdáleností do obchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.11.15 19:16
@kotyk píše:
Budeš busem tahat tři spešl děti, občas psa a k tomu třeba nákup na víkend? V týhle situaci bych si na vesnici nechala zajít chuť. Najdi si bydlení co nejblíž škole, s docházkovou vzdáleností do obchodu.

ano. přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.15 19:21

@kotyk jenze na vsi nebudu mit bobky ze bude nejdo nadavat. Fakt jsme hlucni.

• Citovat
  • Upravit
996
13.11.15 19:27

Maly domecek s phodovou zahradku na okraji mesta… To resim i ted ja prahy a centra jsem si uzila az az a tak nejak se stehuji dal a dal. Stejne jsem byla od mala zvykla dojizdet hodinu a pul tak ted nejaka hodka me ani deti nezabije… Hlavne aby tam bylo zdrav. stredisko, skola alespon zakladka, samoska blizko… A nejaka ta hospudka:D a je to supr relax… Hlavne jento dost rozdilne o cenove, dum poridite 20min od prahy i za 3míce 150m2, zahrada… byt 3+1 80m2 za stejny penize… Nebo byt v prizemi se zahradou alespon kvuli tomu hafanovi. Najem nedoporucuju na dlouhou dobu. Muzete neco vlastnit sveho, pak to prodat a nebo dat detem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
13.11.15 19:34

Cena pronajmu taky bude hrat roli…

Příspěvek upraven 13.11.15 v 19:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
13.11.15 19:34
@Anonymní píše:
@kotyk jenze na vsi nebudu mit bobky ze bude nejdo nadavat. Fakt jsme hlucni.

Tak holt budeš hledat domeček k najmutí ve městě a mezitím likvidovat nervy spolunájemníkům. Ale klasickou vesnici, kde děti nechodí do školy, není tam pošta a ani obchod, bez auta dáš jen velmi špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.15 19:35

@WaIl jo sama

• Citovat
  • Upravit
30901
13.11.15 19:39
@Anonymní píše:
@WaIl jo sama

Strhnes se… :( Na vse sama, bez auta… Deti jsou nemocne, ze jste tak moc hlucni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
13.11.15 19:51

@Makronka222 Můžu se zeptat, kde se dá pořídit za 3 míče dům 20 minut od Prahy (ve stavu, aby se v něm dalo bydlet)? Klidně do SZ, budem právě asi řešit s takovouto částkou rodinné bydlení v Praze, u Prahy a přijde mi dost težké něco solidního najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
13.11.15 20:07

To hrozně záleží na konkrétním místě… Já bych s dítětem do bytu nešla, ale sama jsem vyrostla na kraji většího města v domku s hospodářstvím, jsem tak zvyklá.
To je taky podle mě dobré místo na bydlení s dětmi. Základka byla kousek, střední školy na ve městě, v dosahu nějaké hromadné dopravy, aby člověk nebyl závislý jenom na autě. Teď bydlíme vlastně docela podobně, akorát na nákup musíme popojet, obchod nám v obci dočasně uzavřeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.15 20:09

@Cuddy jedno je hodne mentalne postizene a ma afekty

• Citovat
  • Upravit
19131
13.11.15 20:13

Tak tohle rozhodnutí je o preferencích každého jednotlivého člověka…nejde se koukat jen na výhody a nevýhody (každý taky za výhodu považuje něco jiného). Já osobně bych brala byt ve městě, o barák nestojím, o vesnici už vůbec ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí