Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Hezký večer. Máte náhodou někdo doma hru Kde je Peppa od Albi? Je to plastová postavička prasátka Peppy které se schovává po bytě - jakási obdoba klasické schovávané. Peppa u nás dost frčí ale plyšáci jsou tabu, moc rádi hrajeme schovávanou tak mě napadla tato hra ale nechci jen vyhodit peníze… máte s tím někdo zkušenost? Děkuji
My to riskli a koupili, dostanou deti od Ježíška
tak snad se bude libit
My to máme a je to docela dobrý, ale spíš pro menší děti. Syna, 1.5r, to baví hledat… Asi tak od tří let bych řekla, že už to moc bavit nebude… nevím. Starší holku (5) to už moc nebaví, je to moc jednotvárný. Jednou, dvakrát… Kluk hledá třeba i desetkrát. A pak zas i mě to baví, ale manžela nebaví mi to schovávat.
Potom můžeš třeba zavázat oči, že hledá po sluchu. Jsou mezi těmi voláními docela dlouhé intervaly, tak to chce ze začátku motivovat, aby to dítě nezabalilo, že Peppa není. ![]()
@mau-mau Takže dvouletou, která miluje Peppu, by to asi bavilo, jo? Taky uvažuju o koupi…
@mau-mau A můžu se zeptatkolik to má variant? A k čemu jsou ty kartičky? Bojím se aby se Peppa neschovávala stále na stejných místech (např. ve sklepě který nemáme) a pak vlastně nebylo kam ji schovat. Nebo ona jako neříká kde se schovala? Jen volá že je schovaná? A ty kartičky? Nějak tomu nerozumím… děkuji
Jinak máme skoro 3r a klasická schovávaná u nás teprve začíná
Hezký večer, sháním tuto hru, o které je vedena diskuze. Napadlo mě, jestli teď s odstupem času už vaše děti hračka neomrzela a nechtěli jste ji poslat dále..ráda odkoupím
.
Za případné nabídky moc děkuji.
@efkart07 Já nechápu, že nejde sehnat ani bazarově, copak to všechny pořád tak baví?
![]()
Taky ji sháním. Ještě existuje alternativa - Hledá se Miffy: http://www.deskovehry.com/…se-kralicek/ Brala bych klidně i tu, ta taky už není nikde k sehnání. :-/ Nevíte o nějaké další alternativě?
Díky.
Tak jsem sehnala alespoň tu Miffy na Amazonu, překvapivě byl u ní návod v českém jazyce a česky i mluví, i když v popisu produktu to nebylo
. Cenově i s poštovným vyšla na cca 450 Kč, což je stejně, jako když se prodávala u nás. Naše malá už ji vesele hledá a baví ji to
. Takže já děkuji dancadundee za inspiraci. Hezký den.
Obnovují diskuzi..nemáte prosím někdo tuto hru k prodeji? Noc jí sháním ale nelze nikde koupit ![]()
Také momentálně sháním. Kdybyste někdo chtěl prodat, koupim. Děkuju. ![]()