Kde je Peppa - hra - máte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
504
24.11.15 23:15

Kde je Peppa - hra - máte?

Hezký večer. Máte náhodou někdo doma hru Kde je Peppa od Albi? Je to plastová postavička prasátka Peppy které se schovává po bytě - jakási obdoba klasické schovávané. Peppa u nás dost frčí ale plyšáci jsou tabu, moc rádi hrajeme schovávanou tak mě napadla tato hra ale nechci jen vyhodit peníze… máte s tím někdo zkušenost? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5165
25.11.15 07:58

My to riskli a koupili, dostanou deti od Ježíška :-) tak snad se bude libit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
25.11.15 08:03

My to máme a je to docela dobrý, ale spíš pro menší děti. Syna, 1.5r, to baví hledat… Asi tak od tří let bych řekla, že už to moc bavit nebude… nevím. Starší holku (5) to už moc nebaví, je to moc jednotvárný. Jednou, dvakrát… Kluk hledá třeba i desetkrát. A pak zas i mě to baví, ale manžela nebaví mi to schovávat. :mrgreen: :mrgreen: Potom můžeš třeba zavázat oči, že hledá po sluchu. Jsou mezi těmi voláními docela dlouhé intervaly, tak to chce ze začátku motivovat, aby to dítě nezabalilo, že Peppa není. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
25.11.15 08:59

@mau-mau Takže dvouletou, která miluje Peppu, by to asi bavilo, jo? Taky uvažuju o koupi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
25.11.15 22:22

@mau-mau A můžu se zeptatkolik to má variant? A k čemu jsou ty kartičky? Bojím se aby se Peppa neschovávala stále na stejných místech (např. ve sklepě který nemáme) a pak vlastně nebylo kam ji schovat. Nebo ona jako neříká kde se schovala? Jen volá že je schovaná? A ty kartičky? Nějak tomu nerozumím… děkuji :) Jinak máme skoro 3r a klasická schovávaná u nás teprve začíná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.18 17:56

kde je peppa - neprodáte?

Hezký večer, sháním tuto hru, o které je vedena diskuze. Napadlo mě, jestli teď s odstupem času už vaše děti hračka neomrzela a nechtěli jste ji poslat dále..ráda odkoupím :) .
Za případné nabídky moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
14.12.18 17:58

@Converska84 ja uz ji schanim asi dva mesice a je to marne :lol: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.18 18:32

@efkart07 Já nechápu, že nejde sehnat ani bazarově, copak to všechny pořád tak baví? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.18 16:39

Taky ji sháním. Ještě existuje alternativa - Hledá se Miffy: http://www.deskovehry.com/…se-kralicek/ Brala bych klidně i tu, ta taky už není nikde k sehnání. :-/ Nevíte o nějaké další alternativě?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.19 20:03

Tak jsem sehnala alespoň tu Miffy na Amazonu, překvapivě byl u ní návod v českém jazyce a česky i mluví, i když v popisu produktu to nebylo :lol: . Cenově i s poštovným vyšla na cca 450 Kč, což je stejně, jako když se prodávala u nás. Naše malá už ji vesele hledá a baví ji to :dance: . Takže já děkuji dancadundee za inspiraci. Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.21 16:23

Obnovují diskuzi..nemáte prosím někdo tuto hru k prodeji? Noc jí sháním ale nelze nikde koupit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
30.1.22 14:21

Také momentálně sháním. Kdybyste někdo chtěl prodat, koupim. Děkuju. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí