Kde koupit chlapeckou košili
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kde koupit chlapeckou košili
Ahoj holky, potřebuji akutní radu. Nevíte, jestli mají v Pepcu nebo Kiku jednobarevnou košili s krátkým rukávem ve vel. 116? Nebo kde jinde takovou sehnat? Nejlépe aby se k ní hodila kravata.
potřebuji ji pro malého na zítra a bohužel ta, co mám objednanou z aukra, přijde až v pondělí
A nechci za ní utratit hromadu peněz. Děkuji za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tahle je za dobrý peníz. Čistě bílou mají dražší, ale tahle se hodí i na slavnostní příležitost. http://www2.hm.com/…1545003.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monysek8 té jsem si na těch stránkách vůbec nevšimla… a myslíš, že nevadí kravata s obrázkem? Fakt jsem z toho nešťastná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kravata s obrázkem podle mě být může, pokud samotná kravata je vkusná. Teď je jen otázka, jestli daná košile bude na prodejně, často nemají všechno. A jinak bych doporučila koupit třeba o číslo větší, protože taková košile najde brzy další využití (jen tak na léto, na školkové focení a jiné akce), teď může být zastrčená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monysek8 beru maleho s sebou a vyzkousime. Kravata je cerna a dole ma spidermana
bez ni nejde
jsou mu 3 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podívala bych se do HM nebo CA. Většinou jsem tam i jednobarevné (bílé) košile našla. Vloni jsem měla opačný problém, měla jsem košili a sháněla pro 3-leťáka kravatu. Vzdala jsem to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím,
v Bazaru eMimino.cz také najdete hodně kousků. Chlapecká košile s krátkým rukávem je tam v mnoha podobách, tak třeba se bude hodit. ![]()
Hezký víkend,
admin Monika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit