Kde koupit chlapeckou košili

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2418
8.7.16 13:15

Kde koupit chlapeckou košili

Ahoj holky, potřebuji akutní radu. Nevíte, jestli mají v Pepcu nebo Kiku jednobarevnou košili s krátkým rukávem ve vel. 116? Nebo kde jinde takovou sehnat? Nejlépe aby se k ní hodila kravata. :-) potřebuji ji pro malého na zítra a bohužel ta, co mám objednanou z aukra, přijde až v pondělí :zed: :zed: A nechci za ní utratit hromadu peněz. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7499
8.7.16 13:19

Tahle je za dobrý peníz. Čistě bílou mají dražší, ale tahle se hodí i na slavnostní příležitost. http://www2.hm.com/…1545003.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
8.7.16 13:23

@Monysek8 té jsem si na těch stránkách vůbec nevšimla… a myslíš, že nevadí kravata s obrázkem? Fakt jsem z toho nešťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
8.7.16 13:32

Kravata s obrázkem podle mě být může, pokud samotná kravata je vkusná. Teď je jen otázka, jestli daná košile bude na prodejně, často nemají všechno. A jinak bych doporučila koupit třeba o číslo větší, protože taková košile najde brzy další využití (jen tak na léto, na školkové focení a jiné akce), teď může být zastrčená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
8.7.16 13:38

@Monysek8 beru maleho s sebou a vyzkousime. Kravata je cerna a dole ma spidermana :-D bez ni nejde :-D jsou mu 3 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24108
8.7.16 14:22

Podívala bych se do HM nebo CA. Většinou jsem tam i jednobarevné (bílé) košile našla. Vloni jsem měla opačný problém, měla jsem košili a sháněla pro 3-leťáka kravatu. Vzdala jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20781
8.7.16 14:38

Zdravím,
v Bazaru eMimino.cz také najdete hodně kousků. Chlapecká košile s krátkým rukávem je tam v mnoha podobách, tak třeba se bude hodit. :mavam:

Hezký víkend,
admin Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
8.7.16 16:01

Tak jsema nakounec koupila tuhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek