Holčičí plavky vel. 74/80

33005
26.6.16 12:13

Holčičí plavky vel. 74/80

Holky, kde koupit spodek k plavkám pro 14 měsíční prckošku? Má velikost 74, možná by šla i 80.
Byla jsem v Takko, C&A, Kiku a nic. Nejmenší plavky 92. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4471
26.6.16 12:18

@Svistice kupuji zásadně na netu…super jsou od imse vimse (hodí se i bazarové) dcera má už třetí…nejmenší jsem kupovala když měla 6 měsíců ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
26.6.16 12:20

@Svistice co HM? Jsou sice klučičí, ale velikosti mají. V holcici sekci najdeš jen vcelku (se sukýnkou). Odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
26.6.16 12:21

@Svistice http://www.slune.eu/index.php?…
jsou ve velikostěch 5-17kg -odpovídá to dobře…malá má něco přes dva roky a 12,5kg (má XL)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.6.16 12:30

Takové mini mívají vždy tintoni nebo obchody, které si posílají zboží s aliexpes.
Dcera už je má plavky od roku má pět skoro a plavky stále pekne a drží.
Má je stále pac ona neroste. Loni jsem ji koupila další dvoje malé?
Ty bude mít do maturity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
26.6.16 12:33

@reinkarnace Pěkné, ale ta cena…

@Kelsey Jo, na to naš cachtání by mi něco ale asia stačilo. Zkusím ještě lokální asijské obchůdky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.6.16 12:36

Pokud bys nesehnala můžu se ti podívat u nas.
A poslat je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
26.6.16 12:48

Já jsem dnes koupila suprové plavečky v Kiku. Měli na výběr asi ze tří různých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
26.6.16 12:52

Jé-holky-a na co ty plavky používáte? Dcera má do veřejnejch míst (aquapart, bazén, koupaliště) koupací plínu a na zahradě je nahá…taky jsem jí jedny parádní měla děsnou chuť koupit, ale pak mě nenapadlo, kam by je nosila :nevim:.Má totiž ještě plíny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
26.6.16 12:53
@Klementyna píše:
Já jsem dnes koupila suprové plavečky v Kiku. Měli na výběr asi ze tří různých.

U nás právě už nic neměli, jen už klasika plavky v celku nebo bikinky od 92 výš.

Oběhnu ještě H&M, Pepco a tu Ásiji.

V nejhorším budu muste koupit ty plavací plíny, než něco schrastím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
26.6.16 12:57
@Freya10 píše:
Jé-holky-a na co ty plavky používáte? Dcera má do veřejnejch míst (aquapart, bazén, koupaliště) koupací plínu a na zahradě je nahá…taky jsem jí jedny parádní měla děsnou chuť koupit, ale pak mě nenapadlo, kam by je nosila :nevim:.Má totiž ještě plíny…

Mě právě ta koupaví plíny přijde nepraktická při stylu nešeho „koupání“. Předpokládám, že po vyndání dítěte z bazénu a sundání (aby nebylo v mokrém) už nejde znovu použít a na další cachtání to chce další plínu. Starší nevydrží ve vodě moc dlouho, není extra vodní myš, takže se kvůli němu musí co chvíli z vody ven a nakombinovat s jinou aktivitou.
Myslela jsem, že při takovémhle kupání holka bude na tu chvilku v bazénu na odstro, ale včera jsem na veřejném koupališti narazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
26.6.16 12:59
@Svistice píše:
U nás právě už nic neměli, jen už klasika plavky v celku nebo bikinky od 92 výš.

Oběhnu ještě H&M, Pepco a tu Ásiji.

V nejhorším budu muste koupit ty plavací plíny, než něco schrastím.

Aha, no u nás měli dost kousků, za 79 Kč, fakt krásný. Tak ať dobře pořídíš jinde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
26.6.16 13:08

@Svistice Právě-dost často chtějí pro očividná mimina (co prostě vypadají, že to pustí pod sebe :lol: ) fakt tu koupací plínu…aby jako neplaval případný bobek kolem spoluplavajících :lol:.Ta plína se dá opakovaně sundat a zas nandat, jen pak bude mokrá a studená a to asi na to znovunandání nebude zrovna fajn :nevim:. Používáme právě jen ty plíny, protože se bojím, že by kolem nás pak plaval bobek :mrgreen:.Takže já srabík střídám koupací plínu (ve vodě) s normál plínou (déle na souši)…ale je fakt, že je to dost nepraktické… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
26.6.16 13:26

@Freya10 Já to chápu, že je to z hygienických důvodů. Malá už se ale umí vyčůrat nebo vykakat na záchodě po vysazení, takže když ji dám vždy před vlezem do bazénu, tak se nehody nebojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
26.6.16 13:33

@Svistice ty ale ono se na bazarech dají ty imse vimse běžně najít…jsou dost oblíbené. Já jí kupovala nové až tyto poslední (a to proto, že babička neměla vymyšlen dárek). Jinak měla vše z druhé ruky v tomto věku ;) jsou fakt prima a zas je prodáš snadno dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat