Anglický sekáček pro holčičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
285
6.6.16 21:51

Anglický sekáček pro holčičky

Ahoj, poradíte, kde sehnat hezké oblečky pro holčičky 6m+? Je toho plný web, ano… Ale raději bych ušetřila čas prohledáváním každého odkazu. Moc děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12185
6.6.16 22:17

A proc rovnou neobjednat z anglie? Treba pokud vim, tak Asda (obleceni George, sice je to supermarket, ale obleceni kvalitni) dela dodavku do Evropy (krome obleceni s motivem Disney). Pokud chces delat vetsi objednavku, tak treba M&CO dodava zdarma do CR pri objednavce nad 80 liber. Jinak nevim, co si uctuji za dodavku, ale treba na vanoce meli dodavku zdarma po celem svete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
6.6.16 22:33

@trpaslinka díky za tip, doprava je za 7,5 liber, toršku dražší, jak jsme zvyklá, a le jde to..bjednávala jsem hojně z FF, ale poštovné je teď bud 12.5 nebo 25 liber, to už mi přijde moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
6.6.16 23:02

Já přemyslela na co holka potřebuje sekáček a jestli to není nebezpecny :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
6.6.16 23:12

@MadGirlNancy proto jsem to taky otevírala, to téma:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
6.6.16 23:15
@MadGirlNancy píše:
Já přemyslela na co holka potřebuje sekáček a jestli to není nebezpecny :jazyk:

taky tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20775
7.6.16 09:02

Dobrý den,
tady v Bazaru eMimina je toho spousta. :) Stačí zadat velikost, jakou hledáte, a ukážou se Vám všechny dětské oblečky, třeba ve velikosti 74 pro ty půlroční.

Příjemné nakupování :mavam:
admin Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
7.6.16 12:36

@lentilka248 nemas zac. Ziju v Anglii, takze vim, kde nakupuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
7.6.16 16:16

@trpaslinka ja z Anglie mam skoro vsechno spodní prádlo, mam ne zcela standardní velikost, navic to, co se u nas prodava treba za 3 tis.tam sezenu za tretinu, ve slevach i za méně.. Ale znám jen takové proflakle weby..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
7.6.16 21:06

Casto nakupuji na brumla.cz. Pro upresneni chci klasicky webovy second hand, kde lze zbozi i vratit pokud nesedi. Z Anglie to muze byt fajn, ale davam prednost CR. V bazaru zde mi nesedici zbozi asi tezko vezmou zpet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat