Soupravička do porodnice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Soupravička do porodnice
Maminky, co jste kupovaly za soupravičku z porodnice? Nebo v čem jste vezly vaše miminko? Děkuji za typ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@pet.hell u prvního dítěte jsem tohle řešila. Sháněla jsem krásnou soupravičku v pidi velikosti za nehorázné peníze (kalhoty + mikina). Stejně jsem ho do toho navlíkla, následne zabalila do autosedačky do fusaku a soupravu už nikdy neměl na sobě (nepočítám, že ho v tom neviděl nikdo jiný, než já, manžel, sestřička, co nás propouštěla a doma kočka) ![]()
U druhého dítěte jsem kraviny typu „ňuňu spešl“ obleček na cestu domů neřešila. Prostě dostala body, kombinézku, šup do autosedačky a jelo se domů.
Spíš kup něco, co pak nadále využiješ (body/dupačky/overal/kombinézku) a oblékni podle počasí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na kazdy dite jsme meli jednu novou super soupravicku, vzdycky to bylo od ceske firmy Golem. Ostatni obleceni meli z druhy ruky, podedene, tak aby meli neco svyho novyho. A pokazdy to kupuje manzel po porodu, v obchodu kousek od porodnice, k tomu jeste dudlik.
Je to takovy nas ritual. Za par mesicu bude kupovat uz potreti. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pet.hell žádnou speciální soupravičku jsem neměla, ani na jedno dítě, není důvod. Šlo z porodnice normálně v bodýčku a v dupačkách a dál podle ročního období ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuju pokaždé novou soupravu u nás v butiku s dětským oblečením - velikost 56. Minule mu vydržela čtrnáct dni
teď mi řekli, ze druhé mimi bude ještě větší, tak snad ho do toho nacpu aspoň na cestu dom. Jinak je to body, dupacky, kabatek, cepicka a rukavicky. Do autosedačky máme takový lehký fusak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nic spesl jsem nekupovala, obě deti odjeli z porodnice v podedenem obléčení.
Edit: holka měla navíc flisový modry overal že sekace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem kupovala. Vel. 56. Synator mel 54 cm, takze se do ni nevlezl. Manzel privezl jine dupacky s kosilkou a jeli jsme domu. Po tehle zkzsenosti bych nic spesl v male velikosti nekupovala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je nějaký zvyk, že musí být soupravička?
Zase jsem zaspala, syn jel v tom nejteplejším, co jsme našli, dcera naopak jen v bodýčku překrytá plínkou, protože bylo fakt vedro, oba jeli v poděděném. Nějak jsem netušila, že by mělo být v novém, tak snad jsem jim nezpůsobila újmu a nepřivolala na ně nějakou klatbu. Ale z darovaných věcí různých značek jsem měla hodně v oblibě české oblečení Amálka, je to pevná bavlna a zůstalo i přes neustálé praní a sušení nejzachovalejší, jestli ovšdm dělají nějaké velké sety, to nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zrcadlo My pro moje deti pro zmenu hledali neco, co jim nebudou při jejich 46 a 44 cm obri. Holka mela rukav na body 3× ohrnuty. ![]()
Takže jsem byla rada za dupacky vel 44 po mych nedonosenych neterich (btw, tchybě za ne tenkrat dala asi 400).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zrcadlo Jj delaji. V Amalce jel syn z porodnice. Jedine nove obleceni co mel. Bylo to body, kosilka, dupacky, cepicka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nakoupila spoustu drahých nesmyslů a pak to tady v bazaru prodávám za třetinové ceny nepoužité.
Měla jsem velké dítě a do č.56 se mi ani po narození nevešel. Ale při nákupu jsem z toho měla teda radost, že to má nové a sladěné. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Shaari90 já právě asi do peřinky ne jelikož nevím jak bych pak malou dala do autosedačky. @zrcadlo určitě to není zvyk, že musí být soupravička, ale když jsem moji mamce řekla, že ji dam body a nějaké kalhoty, tak na mě koukala, jak z jara. Mě osobně se soupravičky ani nelíbí a na to že to bude mít jednou na sobě úplna zbytečnost. Chtěla jsem vědět názor maminek. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit