Soupravička do porodnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
58
3.6.16 19:56

Soupravička do porodnice

Maminky, co jste kupovaly za soupravičku z porodnice? Nebo v čem jste vezly vaše miminko? Děkuji za typ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4682
3.6.16 20:02

@pet.hell u prvního dítěte jsem tohle řešila. Sháněla jsem krásnou soupravičku v pidi velikosti za nehorázné peníze (kalhoty + mikina). Stejně jsem ho do toho navlíkla, následne zabalila do autosedačky do fusaku a soupravu už nikdy neměl na sobě (nepočítám, že ho v tom neviděl nikdo jiný, než já, manžel, sestřička, co nás propouštěla a doma kočka) :mrgreen:
U druhého dítěte jsem kraviny typu „ňuňu spešl“ obleček na cestu domů neřešila. Prostě dostala body, kombinézku, šup do autosedačky a jelo se domů.

Spíš kup něco, co pak nadále využiješ (body/dupačky/overal/kombinézku) a oblékni podle počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
3.6.16 20:08

Na kazdy dite jsme meli jednu novou super soupravicku, vzdycky to bylo od ceske firmy Golem. Ostatni obleceni meli z druhy ruky, podedene, tak aby meli neco svyho novyho. A pokazdy to kupuje manzel po porodu, v obchodu kousek od porodnice, k tomu jeste dudlik. :mrgreen: Je to takovy nas ritual. Za par mesicu bude kupovat uz potreti. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56275
3.6.16 20:09

@pet.hell žádnou speciální soupravičku jsem neměla, ani na jedno dítě, není důvod. Šlo z porodnice normálně v bodýčku a v dupačkách a dál podle ročního období :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
3.6.16 20:12

Kupuju pokaždé novou soupravu u nás v butiku s dětským oblečením - velikost 56. Minule mu vydržela čtrnáct dni :lol: teď mi řekli, ze druhé mimi bude ještě větší, tak snad ho do toho nacpu aspoň na cestu dom. Jinak je to body, dupacky, kabatek, cepicka a rukavicky. Do autosedačky máme takový lehký fusak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
3.6.16 20:16

Nic spesl jsem nekupovala, obě deti odjeli z porodnice v podedenem obléčení.
Edit: holka měla navíc flisový modry overal že sekace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26847
3.6.16 20:21

Taky jsem kupovala. Vel. 56. Synator mel 54 cm, takze se do ni nevlezl. Manzel privezl jine dupacky s kosilkou a jeli jsme domu. Po tehle zkzsenosti bych nic spesl v male velikosti nekupovala. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16046
3.6.16 20:24

To je nějaký zvyk, že musí být soupravička? 8o Zase jsem zaspala, syn jel v tom nejteplejším, co jsme našli, dcera naopak jen v bodýčku překrytá plínkou, protože bylo fakt vedro, oba jeli v poděděném. Nějak jsem netušila, že by mělo být v novém, tak snad jsem jim nezpůsobila újmu a nepřivolala na ně nějakou klatbu. Ale z darovaných věcí různých značek jsem měla hodně v oblibě české oblečení Amálka, je to pevná bavlna a zůstalo i přes neustálé praní a sušení nejzachovalejší, jestli ovšdm dělají nějaké velké sety, to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
3.6.16 20:29

@zrcadlo My pro moje deti pro zmenu hledali neco, co jim nebudou při jejich 46 a 44 cm obri. Holka mela rukav na body 3× ohrnuty. :lol:
Takže jsem byla rada za dupacky vel 44 po mych nedonosenych neterich (btw, tchybě za ne tenkrat dala asi 400).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
3.6.16 20:58

@zrcadlo Jj delaji. V Amalce jel syn z porodnice. Jedine nove obleceni co mel. Bylo to body, kosilka, dupacky, cepicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
3.6.16 21:53

Já nakoupila spoustu drahých nesmyslů a pak to tady v bazaru prodávám za třetinové ceny nepoužité. :roll: Měla jsem velké dítě a do č.56 se mi ani po narození nevešel. Ale při nákupu jsem z toho měla teda radost, že to má nové a sladěné. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
4.6.16 07:11

@Shaari90 já právě asi do peřinky ne jelikož nevím jak bych pak malou dala do autosedačky. @zrcadlo určitě to není zvyk, že musí být soupravička, ale když jsem moji mamce řekla, že ji dam body a nějaké kalhoty, tak na mě koukala, jak z jara. Mě osobně se soupravičky ani nelíbí a na to že to bude mít jednou na sobě úplna zbytečnost. Chtěla jsem vědět názor maminek. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat