Kde koupit delší pláštěnku?

3.9.18 00:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1974
3.9.18 00:27

My máme děti malé (4 a 2 roky), pláštěnky kupujeme v Prioru. Je to taková ta klasika ještě z našeho dětství. :-) Pláštěnky beru vždycky s nadměrkem (klidně i o 2 čísla větší) a svišti je mají vždycky až ke kotníkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.9.18 06:09

Ve sportisimu je kupujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
3.9.18 07:38

U nás jsou různé dětské bazary, mají i nové věci a hlavně normální dlouhé pláštěnky za pár korun a ještě pěkné. Ve sportisimu jsem koupila synovi pláštěnku, kterou měl ke kolenům :roll: chce to najít nějaký obchůdek s klasikou. A já bych se i podívala u vietnamců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
3.9.18 07:42

Tak jsem koukla co máme za pláštěnku a je to Kugo, přijde mi pevná a je koupená v loni a letos je ještě ok. Je skoro až na zem. Nebo ještě Wolf má docela pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
3.9.18 08:08

@natyber Koukala jsem na ty kugo a vypada to, ze plastenka konci kousek pod rukavy :? Nechapu, na co se vyrabi tak kratke plastenky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
3.9.18 08:19

Já koupila v pepcu, sice není buhvijaka kvalita, ale stala pár korun tak jich koupím klidně vic, kdyby ji malej někde drbnul :D má ji dlouho, vzala sem teda o číslo větší, ale má ji prakticky na zem akorát holínky mu koukají :mrgreen: ono už se asi u těch starších dětí počítá že budou chodit spíš s deštníkem, nevím jak staré dítě máš teda na mysli :think: malej chodí radši s deštníkem asi od 3 let, ta pláštěnka se mu plete při chůzi mezi nohama, takže ji dostává akorát když je fakt velkej slejvák a musíme ven nebo když sme někde v davu lidí, aby nikoho s deštníkem nemlátil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
3.9.18 09:23

@e008 třeba tady https://www.mimibazar.cz/…l-134-az-164 jsou napsané míry tak jedině to přeměřit. Nevím jakou velkost sháníte.

Já koupila přesně tu co je tady v odkazu na obrázku ta modrá s dinosaury (v obchodě), rukávy jsem musela ještě dvakrát ohrnout. https://www.mimibazar.cz/…o-vel-86-128

Tu co jsem koupila za 250Kč ve sportisimu ta je děsná, je to spíš bunda, těsně pod zadek, ta kugo je normální dlouhá pláštěnka, ale netuším jestli na starší děti se délka zkracuje :think: Zkusila bych nějaké ty levné obchůdky, nebo dětské sekáče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
3.9.18 09:25

@Kriss Tina Souhlasím s tím, že by ta pláštěnka neměla být vyloženě až na zem, tak nějak k těm holinkám to stačí, jinak se to fakt plete mezi nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat