Kde koupit digitální piano?

8780
1.9.21 12:59

Kde koupit digitální piano?

Ahoj,

urcite tu budou devcata se zkusenostmi, tak se zeptam tady:

Dcera (7 let) byla prijata do ZUS na klavir, zacina uplne od zacatku, nema zadnou zkusenost.
Chceme ji poridit digitalni piano (akusticke s ohledem na sousedy opravdu ne, uz tak jsme hlasiti az az) na domaci cviceni, ale vubec tomu nerozumime. Dnes jsem se videla s pani, ktera ji bude mit na individualni vyuku, ale ta mi neporadila, ze uz je starsi rocnik a hraje jen na klasicky piano.

Jde mi asi hlavne o to, aby to melo realnou dynamiku uhozu, aby to, co natrenuje doma, dokazala pak zahrat i ve skole. Druhe kriterium je, aby ji to bavilo, takze kdyz to bude mit nejakou pridavnou funkci navic, ze treba bude moct hrat nejake pisnicky podle navodu, tak fajn. Samozrejme sluchatka. Jinak opravdu nic specialniho nepotrebujem. Zacina, neumi jeste nic a kdovi jak ji to vydrzi.

Pres net kupovat nechci. Je lepsi zajit do nejakych „tradicnich“ hudebnin, nebo treba do obchodu typu „muziker“ v obchodaku? Poradi mi tam, co poridit? Pripadne mate nekdo tip na nejakou konkretni znacku a typ piana?

Tak cca do 20 tisic by bylo fajn.

Dekuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
60142
1.9.21 13:55
@Svandu píše:
Ahoj,

urcite tu budou devcata se zkusenostmi, tak se zeptam tady:

Dcera (7 let) byla prijata do ZUS na klavir, zacina uplne od zacatku, nema zadnou zkusenost.
Chceme ji poridit digitalni piano (akusticke s ohledem na sousedy opravdu ne, uz tak jsme hlasiti az az) na domaci cviceni, ale vubec tomu nerozumime. Dnes jsem se videla s pani, ktera ji bude mit na individualni vyuku, ale ta mi neporadila, ze uz je starsi rocnik a hraje jen na klasicky piano.

Jde mi asi hlavne o to, aby to melo realnou dynamiku uhozu, aby to, co natrenuje doma, dokazala pak zahrat i ve skole. Druhe kriterium je, aby ji to bavilo, takze kdyz to bude mit nejakou pridavnou funkci navic, ze treba bude moct hrat nejake pisnicky podle navodu, tak fajn. Samozrejme sluchatka. Jinak opravdu nic specialniho nepotrebujem. Zacina, neumi jeste nic a kdovi jak ji to vydrzi.

Pres net kupovat nechci. Je lepsi zajit do nejakych „tradicnich“ hudebnin, nebo treba do obchodu typu „muziker“ v obchodaku? Poradi mi tam, co poridit? Pripadne mate nekdo tip na nejakou konkretni znacku a typ piana?

Tak cca do 20 tisic by bylo fajn.

Dekuju :-)

Presne tohle sem resila pred tydnem, nas ucitel - mlady kluk, poslal odkazy na tyhle:

yamaha-p-45-bk

yamaha-p-125-b

Ja teda pak koupila neco uplne jinyho yamaha -psr-ew310/HN221272/

Sorry, odkazy mi emimino nepusti, musis zagooglit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
1.9.21 13:57

Koupili jsme jeste stojan a zidlicku. Kluk ma aplikaci simplypiano, drepi u toho cely den :D
Ucitele ma soukromyho, do ZUSky bych ho nedala. Ale to je muj problem, me zuska hudbu dost znechutila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
1.9.21 15:05

Kup něco od Kurzweila, já jsem měla kdysi Yamahu a nemohla jsem to snést, znělo mi to “rozladěně” :roll: :lol:

Nebo ještě Roland. Když to bude mít “dřevěný” rám, bude to v pohodě. Nekupuj žádné samostatné “klávesy” (tam se muže člověk hodně seknout). Zjednodušeně řečeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze