Jaký prospěch je normální na zš?

Anonymní
1.9.21 10:54

Jaký prospěch je normální na zš?

Ahojte maminky, zajímalo by mně jaký prospěch na základce berete jako o. k.?
Mám doma deváťačku a v 8.třídě měla i trojky. Chce jít na školu kam berou cca polovinu lidí co se tam hlásí. Dneska mi řekla, že ať jsem na ni přísná, když bude kašlat na školu, že ty trojky nejsou ok..
Já si vždy myslela, že do trojek je to o. k.
Já měla taky pár trojek a šla jsem na hotelovku.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6794
1.9.21 10:55

Za me je ok vyznamenani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905
1.9.21 10:57

Pro mě je taky jedině OK vyznamenání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
1.9.21 11:04

Tak samozřejmě, že čím lepší známky, tím líp. Ale rozhoduje hlavně výsledek u přijímacích zkoušek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
1.9.21 11:05

Heled ja sla na stredni i se ctyrkama z jazyku a co? a nic, skolu jsem udelala a mam i bakalare a kdybych nebyla lina a zvladla dospat diplomku tak jsem davno i inzenyr.
Jde o to z ceho jsou ty trojky… a jaky maj na dany skole prijimacky a jak moc hledi na prospech ze zakladky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
1.9.21 11:09

Ať už jde na tu kadeřnici.

(jsem první?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
1.9.21 11:11
@sagina píše:
Ať už jde na tu kadeřnici.(jsem první?)
Že je to zas ona 😃 😃
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
1.9.21 11:13

Tak za mne děti s trojkama chodily na učňák, ale dneska už se to tak nebere. škol je hodně, dětí málo a i když jich přibývá, tak pořád je ve školách místa dost. akorát ne třeba na těch „vysněnejch“ :nevim:

OK prospěch je dle možností dítěte. na dítě, které má ambice jít na gympl, budu mít jiné nároky, než na dítě, kterému učení moc nejde a jeho snem je třeba právě ta kadeřnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16233
1.9.21 11:13

Záleží, kde má to dítě limity. U mě a mých dětí by cokoliv horšího než vyznamenání znamenalo, že je to jen flakanim a brutální leností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
1.9.21 11:14
@Asiina píše: Že je to zas ona 😃 😃

no, možná se pletu, ale přijde mi, že jo :nevim: ale tak co už. měla bych se učit, nebaví mě to, tak místo toho ráda poradím každému s čímkoli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
1.9.21 11:16
@Anonymní píše:
Ahojte maminky, zajímalo by mně jaký prospěch na základce berete jako o. k.?
Mám doma deváťačku a v 8.třídě měla i trojky. Chce jít na školu kam berou cca polovinu lidí co se tam hlásí. Dneska mi řekla, že ať jsem na ni přísná, když bude kašlat na školu, že ty trojky nejsou ok..
Já si vždy myslela, že do trojek je to o. k.
Já měla taky pár trojek a šla jsem na hotelovku.

No tak důležitá vysvědčení jsou obě z osmé třídy a pololetní z deváté třídy. Z těch se dělá průměr. To konečné z devítky už je úplně fuk…takže ať teď zabere a snaží se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27704
1.9.21 11:21

Pokud se dítě snaží tak ho pochválím i za čtyřky pokud lempluje je to něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
1.9.21 11:22

Trojky na základce bych netolerovala (pokud se samozřejmě nejedná o dyslexii či něco podobného, za co dítě nemůže). Maximálně dvojky a to jen z těch “těžších” předmětů, na které dítě nemusí mít úplně vlohy (matematika, jazyky…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
1.9.21 11:22

Ať jde na kadeřnici! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
25897
1.9.21 11:29

Také hlasuji za kadeřnici :lol:

• načítám...