Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky, poraďte mi, prosím, kamennou prodejnu s kočárky, nechci kupovat přes net, ráda bych si kočárek osahala a vyzkoušela, než ho koupím. Potřebuju vybrat sporťák a ráda bych do nějaké prodejny, kde toho budou mít více skladem. Vím akorát o Malvíku
Předem děkuji za typy ![]()
@Janinka1983 praha - babypark, chytryhracky, babiez. Nevim jaky kocarek chces ![]()
U nás je obchod SamBaby a mají tam velký výběr jak sporťáků, golfáku tak hlubokých.
A odkud jsi? Určitě budete mít nějaký krám v okolí. My jsme celkem prdel, ale v dojezdové vzdálenosti 20 km jsme objevili obchody všech značek kočárů.
Příspěvek upraven 05.01.14 v 13:54
@Ivčis píše:
U nás je obchod SamBaby a mají tam velký výběr jak sporťáků, golfáku tak hlubokých.
Akorát sjem ti musela kouknout
Příspěvek upraven 04.02.14 v 20:26
Jsem z Červené Vody, takový megaměsto ve východních Čechách
Blízko mám Olomouc a Hradec Králové z těch větších měst, pokud ví někdo o něčem v Polsku, tak hranice máme taky kousek. Do Prahy kdyžtak taky zajet můžem, jsme tam zhruba za 2 hoďky. Jinak z Olomouce po dálnici je kousek i Ostrava, Zlín, Brno…
@Krkael
Ráda tam chodím nakupovat, pořídila jsem tam skoro celou výbavu (teda ty větší kusy) Oblečení je tam na mě dost drahý ![]()
Holky, dneska chvi jet do toho Funbaby v Brne. Poradte prosim dle ceho se orientovat? Je to nekde u Olympie? Mam blby orientacni smysl
. dekuji.