Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, podařilo se mi vyhrát konkurz a nastupuji poprvé v životě do práce do kanceláře
Takže trochu potřebuji narychlo obměnit šatník. Kam chodíte kupovat takovéhle oblečení - jedná se mi hlavně o nějaké černé kalhoty, pár košil a halenek nebo topů… Nic moc výstředního. Budu muset vyjet asi do brna.
@Moni85 Gratuluju k praci
Ja se nejradsi pracovne oblekam v Marks&Spencer. Ted by jeste mohli mit nejake zbytky ve vyprodeji, tak to prober ![]()
@Moni85 moc hezký věci maj v orsay - maj tam část, která se jmenuje bussines look a i ti na tom píšou, že je to v sadě třeba
a hlavně to má šmrnc, když člověk chodí pořád ve společenštějším, tak ho klasika nudí, tohle je jiné, zajímavé ![]()
Záleží, kolik chcete investovat. Já kupuji třeba v Pietro Filipi, Zaře, Massimo Dutti, Mangu…
Lindex, Orsey, C&A, H&M. Při studiich dobře posloužil i kamenný vietnamský krámek.
Já jsem si většinu věcí koupila v S. Oliver, pak jsem si pár věcí pořídila v M&S, Zara, Pietro Filipi, nikde jinde jsem neobjevila vhodné věci, já nějak neumím nakupovat oblečení pro sebe.
@zpevanda tak zrovna v orsay mam dost problem si vybrat. Vzhledove sice hezke, ale kvalita dost strasna… je treba to hodne probirat. Jeste k vyse uvedenym tipum doplnim Next. Maji moc hezke strihy i materialy, jen je treba jit do vetsiho kramu, aby meli dostatecny vyber…
@nozu @michee Ono hodně záleží na „sezóně“ a aktuálních trendech/střizích daného obchodu - vím, že jedno léto jsem na sebe sháněla šaty a za boha jsem nikde nic nemohla senat, protože tehdy „módní“ střihy mi vůbec neseděly a ve všech obchodech měly hadry na stejný brdo. Další rok jsem vlezla do krámu a sedlo skoro všechno, protože frčel střih, co mi sluší a vyhovuje.
Jeden čas jsem dost kupovala halenky v Orsey, v tu dobu se mi líbily halenky z H&M, ale vůbec mi neseděly. Teď nedávno jsem si v Orsey nevybrala, ale v H&M mi seděla jak ulitá.