Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Třeba aliexpress, tam je to asi nejlevnější. Pokud se ti na to nechce čekat, tak na netu je spousta stránek se samolepkama. Nebo mě ještě napadá, že u nás to mají jak se prodávají barvy, laky a tak.
Ja som naposledy kupovala fototapetu tu http://www.tapety-samolepky.cz/
@Jajvy píše:
Prosim, kde se kupuji samolepky na zdi do detskeko pokoje a ruzne dekorace na zdi atd.?
treba tady na emiminu v bzarku jsou krasne..v katehorie ostatni, pak doporucuji www.fler.cz
Já se teď chystám objednat samolepku do dětského pokoje na stránkách nalepnazed.cz Mají teď do 30.4. akci na všechny samolepky za 990Kč zaplatíš za každou jen 299Kč i s poštou. Do kolonky sleva napíšeš „akce299“ ![]()
@pajisek90 prosim kde ot ctes, ja nic takoveho nevidim, jen celkove predrazene samolepky
@Jajvy píše:
Prosim, kde se kupuji samolepky na zdi do detskeko pokoje a ruzne dekorace na zdi atd.?
@Peczka píše:
@KackaDoup jééé tady na emiminu mě nenapadlo hledat. Tak jsem ráda za ty ceny. Už jsem se to chtěla vzdát, protože mi to přišlo všude předražené
no prave…narazila jsem na tyhle nahodou…a myslim ze super.
Já kupovala na dekorace-nalepky.cz a jsem spokojená. Kupovala jsem nad postel soví rodinku ![]()