Kde koupit šaty na ples?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
8.2.12 07:57

Kde koupit šaty na ples?

Ahojky všechny,
prosím, poraďte, kde koupit šatečky na maturitní ples našeho bratra. Představuji si cenu max. do 2.000,– a šaty takové, aby se daly unosit i v rámci jiných příležitostí, než je ples (ideálně do práce). Popřípadě máte nějaký nápad, jaké šatky pořídit?
O víkend se chystám do Prahy (nejspíš do Letňan); dají se šatky pořídit v C&A, H&M, Orsay apod.?
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4091
8.2.12 08:23

Velice krásné šaty se dají koupit i u tamanů!!Alespon u nás mají krásné,bohužel jen na štíhlé postavy!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
8.2.12 08:27

Mam asi dvoje Orsay.. ted jsem si dvakrat kupovala Promod, do tisice, krasny kratky cerny, ten je v Letnanech taky, ale obavam se, ze uz dostavaji jarni a letni kolekci, kde uz saty na ples mit nebudou..Orsay asi to samy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
8.2.12 08:31

taky jsem viděla že ťamani jich teda mají 8o ale kolik za ně vyděrači chtějí to netuším, už u nich nic nekupuju, drahý je to jak jinde, tak to si koupím raději z obchodu, ale jestli ty šaty mají za dobrou cenu tak proč ne, vypadaly moc hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
8.2.12 08:34

u vietnamcu jsou posledni veci na ples, obchody uz davaji letni kolekce. Jinak saty u viet jsou tak do tisicovky a je to vsechno z polska takze ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
8.2.12 08:42

ahoj tak já kupila přes net, mají stránky na facebook „Ever-Pretty ČR“ a cena je do 2000,– míry sedí dobře :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.2.12 08:48

Toho se právě bojím, že už nikde nic nebude. No, snad ještě někde něco najdu.
Dívala jsem se na stránky beateuhse.cz, mají hezké šatečky, ale na ples jdeme už příští pátek a přece jen preferuji šaty osobně vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2233
8.2.12 09:01

Zkus tohle, mají tam fakt krásné kousky za super cenu a mají tedko akce..
 http://www.studioprincess.cz/…ecenske-saty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
8.2.12 09:17

Já koupila na Aukru :lol:
Ale to už asi nestihneš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
8.2.12 09:21
Alienor píše:
Toho se právě bojím, že už nikde nic nebude. No, snad ještě někde něco najdu.
Dívala jsem se na stránky beateuhse.cz, mají hezké šatečky, ale na ples jdeme už příští pátek a přece jen preferuji šaty osobně vyzkoušet.

Trochu divná stránka na výběr plesových šatů ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
8.2.12 09:27

Tak jestli jsi z Prahy, doporučuji navštívit obchodní dům Kotva a tam je obchod s oděvy, myslím, že se to jmenuje ODĚVNÍ PODNIK. Mají tam velký výběr šatů a nádherných. Mají totiž pobočku i u nás na Kladně, ale v té Kotvě jsem slyšela, že je to velký. Je to snad česká firma IBC Brno, která to šije. Já jsem tam osobně nikdy nebyla, jenom jsem tam volala, protože jsem sháněla kabát, který na Kladně neměli. Tak pokud ten obchod navštívíš, tak dej prosím vědět. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
8.2.12 09:29

ja jadny saty prodavam :) nikdy jsem je nemela jsou jeste s cedulkama, velikost 42 a muzou se nosit i v lete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.2.12 11:14

To Bonanza: děkuji za tip. Pokud o víkendu navštívím, určo dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
8.2.12 11:17

Já teda loni i letos kupovala šaty v TW. Ale jsou to koktejlky. Absolutně se mi nelíbí ty „šlehačkové“ šaty, takže preferuji krátké, koktejlové, které se dají nosit i na jinou příležitost. Loni jsem měla červené, letos lososové :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
8.2.12 11:23

já si taky koupila krásný šaty u vietnamců, stály mě 1500,–, ve velikosti 46-48 a udělala sem s nima moooc parády sestře na svatbě, nikdo nechtěl ani věřit, že jsou od větví /jinak co vím, tak je to polská konfekce, co se tu u nás prodává/ zkusila sem najít fotku, aby sis kdyžtak udělala představu, co se dá u nich koupit http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/…828910_n.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat