Oteplovačky Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
oteplovačky brno
Ahoj všichni, potřebuji tip kde teď hned sehnat v Brně lyžařské oteplovačky samostatně. Vel. 116, nejlépe černé, a pokud možno ve výprodeji za rozumný peníz
Vitnamce néé..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Proč vietnamce ne? YDI je docela fajn značka na oteplováky - nebo vůbec zimní oblečení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo tak to jsem zapomněla dodat že IDY by prošlo ale kde přesně? Oni né všichni to mají a ty jejich „značky“ fakt nechci, špatná zkušenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
samostatně normálně v tescu ale takový ty hodně pomalovaný což asinení tvůj styl že?mám pocit ale že stály v akci 450 jč.ale mám pocit že jsou nepromokavý já čekám až je slevní ještě 2× násob a když nci tak nic ![]()
- Citovat
- Upravit
Jo a ještě se zeptám to YDI - jakou máte zkušenost se zipy? Mě se totiž snad u všeho vitnemského zničily. Včetně oteplovaček dnes ráno, proto sháním honem nové. Jsem myslela jestli někdo nebyl třeba ve sportissimu, Hervisu a tak … jak je to tam s výprodejema.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marry11 píše:
samostatně normálně v tescu ale takový ty hodně pomalovaný což asinení tvůj styl že?mám pocit ale že stály v akci 450 jč.ale mám pocit že jsou nepromokavý já čekám až je slevní ještě 2× násob a když nci tak nic
Pomalovaný by se nám asi moc nehodily k bundě ale díky za tip, zkusím nakouknout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám YDI z druhé ruky a jsou furt jako nové, jak barva, tak zipy…a to jsou prané už snad tisíckrát
Sportovní prodejny nevím, tam já nechodím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak to vypadá, že vyrazím směr hl. nádraží tam je Tesco, Hervis i ti Vietnamci. Akorát se mě to u nich moc nechce i kvůli zkoušení, přece jen v -7 . A dítko je hubené až vychrtlé tak je zkoušení potřeba. Mě vypadává i z ponožek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tam v tom tescu je dobrá kombinéza i se stejnou bundou fakt lyžařská jenže pořád se mně to jako komplet zdálo drahé a vyčkávám kdo z koho ))) vím jak to dopadne nbude nic ale nevadí
![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, v tescu jsme byli ale ty pomalovany meli za 700 sleva zadna, asi to maji jen v nekterych. Nakonec jsme poridili za 600 v Takku sedozelene.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit