Balerínky na ples
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
balerínky na ples
Potřebuji poradit, jdu na ples a mám takové světle modré šaty, sem tam fialový vzorek… jsou jakoby krátké koktejlky, sukně a korzet. Jaké boty k tomu? Podpatky nesnáším, napadli mě balerínky. Jakou barvu a můžou být vůbec na plese balerínky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
baleriny bych, pokud nejsi tehu, nebrala, uz to nevypada tak hezky
jinak cerne, bile- klasika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží, co je to za ples… Pokud je to hasičský bál v Dolní Lhotě, klidně bych si je vzala, ale pokud je to nějaká slavnostnější záležitost, tak ne. Ale já jsem v tomhle hodně tradiční, miluju plesy, divadla atd. a vždycky si užiju, že můžu jít za dámu, vyměnit džíny a mikinu za plesové šaty a střevíčky. Jinak k barvě- černé možná podle konkrétního vzhledu a střihu, bílé určitě ne, volila bych stříbrné boty nebo nejlépe pokud bys chytla stejný odstín fialové na botách a kabelce, jako ty aplikace na šatech, byla bys úplně nejvíc sladěná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mě budou baleríny vypadat ke koktejlkám nevhodně. Volila bych lodičky na nizounkém podpatku, takový ten užší, ne žádný masivní, nebo nějaký užší klínek. S podpatky chápu, já na tom neumím a nikdy umět nebudu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
měla jsem černé balerínky k bíločerným šatům nad kolena, ale teda ty moje byly jakoby pod prsama stažené úzkou stuhou a pod prsama se rozšiřovaly do sukně, ale vypadalo to parádně a šla jsem tak na kamarádky maturák…jinak k černým koktejlkám vypadali nic moc, dalo se to, ale černé pásečkové na podpatku vypadaly líp, krásně prodloužili nohy a prostě to vypadalo mnohem luxusněji…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla bych se zeptat jestli se hodí vzít si na ples pompadurku místo kabelky(takový ten pytlicek co mají nevesty na svatbe) potrebuju bílou kabelku ale bohužel ji nemám tak nevím jestli si vzít tohle a nebo cernou malou kabelku-když mám bílé doplnky?
- Citovat
- Upravit
Hele, já mám 186cm, v podpadkách bych už nebyla ani žirafa, ale stožár
Lodičky se dají sehnat nádherné a elegantní i bez podpadků
Baleríny na ples bych za sebe nedoporučila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já si myslím, že dnes se daj sehnat úžasné balerínky
i na ples
- načítám...
- Citovat
- Zmínit