Balerínky na ples

238
27.1.12 18:40

balerínky na ples

Potřebuji poradit, jdu na ples a mám takové světle modré šaty, sem tam fialový vzorek… jsou jakoby krátké koktejlky, sukně a korzet. Jaké boty k tomu? Podpatky nesnáším, napadli mě balerínky. Jakou barvu a můžou být vůbec na plese balerínky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11522
27.1.12 18:41

baleriny bych, pokud nejsi tehu, nebrala, uz to nevypada tak hezky :nevim: jinak cerne, bile- klasika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
27.1.12 18:48

Záleží, co je to za ples… Pokud je to hasičský bál v Dolní Lhotě, klidně bych si je vzala, ale pokud je to nějaká slavnostnější záležitost, tak ne. Ale já jsem v tomhle hodně tradiční, miluju plesy, divadla atd. a vždycky si užiju, že můžu jít za dámu, vyměnit džíny a mikinu za plesové šaty a střevíčky. Jinak k barvě- černé možná podle konkrétního vzhledu a střihu, bílé určitě ne, volila bych stříbrné boty nebo nejlépe pokud bys chytla stejný odstín fialové na botách a kabelce, jako ty aplikace na šatech, byla bys úplně nejvíc sladěná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.1.12 18:51

Podle mě budou baleríny vypadat ke koktejlkám nevhodně. Volila bych lodičky na nizounkém podpatku, takový ten užší, ne žádný masivní, nebo nějaký užší klínek. S podpatky chápu, já na tom neumím a nikdy umět nebudu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
27.1.12 19:02

měla jsem černé balerínky k bíločerným šatům nad kolena, ale teda ty moje byly jakoby pod prsama stažené úzkou stuhou a pod prsama se rozšiřovaly do sukně, ale vypadalo to parádně a šla jsem tak na kamarádky maturák…jinak k černým koktejlkám vypadali nic moc, dalo se to, ale černé pásečkové na podpatku vypadaly líp, krásně prodloužili nohy a prostě to vypadalo mnohem luxusněji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.12 19:59

Chtěla bych se zeptat jestli se hodí vzít si na ples pompadurku místo kabelky(takový ten pytlicek co mají nevesty na svatbe) potrebuju bílou kabelku ale bohužel ji nemám tak nevím jestli si vzít tohle a nebo cernou malou kabelku-když mám bílé doplnky?

• Citovat
  • Upravit
6569
27.1.12 20:10

Hele, já mám 186cm, v podpadkách bych už nebyla ani žirafa, ale stožár :) Lodičky se dají sehnat nádherné a elegantní i bez podpadků :) Baleríny na ples bych za sebe nedoporučila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.12 20:43

Poradí někdo? :(

• Citovat
  • Upravit
11522
27.1.12 21:46

klidne muzes pompadurku ;)

• načítám...