Oblečení na retro ples
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Oblečení na retro ples
Ahoj.Nemáte někdo tip na oblečení na retro ples?S manželem by jsme chtěli jít oblečeni ve stylu pelíšky-Donutil,Stašová.Ale nikde takové oblečení nemůžu sehnat.Na netu jsou samé disco 80´ Pomáda Rebelové Charleston…ale takové prima staré hadříky ne.Už jsem se dívala i po sekáčích,ale nikde jsem neobjevila..Nebo můžete napsat i jiné návrhy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Na netu jsem právě v půjčovnách nikde styl pelíšky nebo vyprávěj nenašla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já před pár lety našla u babičky ve skříni. Tak jedině zkusit někde takhle. Sice to nebyly přímo plesovky, ale stálo to za to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My takto šli jednou na silvestra… skoro celou bandu lidí oblíkli jedni známí… ti měli doma u rodičů schovaný i šperky (korále a klipsy do uší). Byla to velká legrace… zeptat se po rodině nebo po známých to bude nejlepší … Jen jsme se všichni nachechtali jak jsme byli spocení, šilo se z blbých materiálů…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mě šedesátky seženeš i v normálních obchodech typu H&M například. Co se týče šatů, tak stačí jednoduchý střih, jednobarevný, sukně do A a zbytek doladíš doplňkama. Perličky, lodičky s kulatou špičkou, líčení a účes ve stylu tý doby a bude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jaké máš proporce?já mám plesové šaty po mamince z 80 roku,pokud bys je chtěla půjčit.jsou dlouhé a rovně střižené,žádné volánky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
froggy22 píše:
jaké máš proporce?já mám plesové šaty po mamince z 80 roku,pokud bys je chtěla půjčit.jsou dlouhé a rovně střižené,žádné volánky.
Mám 38-40 a jsem z Karvinska
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pisni SZ a já ti pošlu foto,ale ne dřív jak v sobotu nebo v neděli.Nemám u sebe foťák.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Juj tak já ze Studénky?
No mamka měla něco přes 50,ale dlouho jsem je neměla vytáhnuté a pamatuji si ji,až z poslední doby.Podívám se.
Ozvu se ještě.Malý spí,tak nechci hartusit.Já bych ti je i dovezla na nádraží.Jezdím do Těšína s přítelem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už jste na tom plese byli? Měla bych v případě zájmu k zapůjčení moc pěkné šaty v tomhle stylu - http://www.fler.cz/…-let-1563897 . Jen jsou černé, dole vykukuje červená spodnička, velikost 36-38.
Jsou ze sekáče za tři stovky
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ty jsou super!já sjem se dívala na ty mamčiny a vešla bych se 2×,tak sjem ani nepsala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, taky se chystáme na takový menší retro ples. Jak se oblíknu já, to už vím, takřka přesně
sehnala jsem i šaty trochu v retro stylu za rozumnou cenu, nějaký korále po babičce taky mám. Ale poradte prosím co mám provést s chlapem? ![]()
Budu moc vděčná za vaše nápady
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych taky klidně půjčila něco na ples
akorát moje velikost je někde jinde, UK22/24 hledám halenku k černým kalhotám a nikde nic, co jsem si vybrala maj vyprodaný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Temaho píše:
Ahojky, taky se chystáme na takový menší retro ples. Jak se oblíknu já, to už vím, takřka přesněsehnala jsem i šaty trochu v retro stylu za rozumnou cenu, nějaký korále po babičce taky mám. Ale poradte prosím co mám provést s chlapem?
Budu moc vděčná za vaše nápady
Děkuji
Třeba toto? ![]()
http://www.dobove-obleceni.cz/gentleman.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit