Nemáte Singer stroj?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pomoc! Nemáte Singer stroj?
Potřebovala bych pomoc, nemáte doma někdo singer stroj, rozbilo se mi pouzdro cívky a teď se nám tam nedaří nandat správně ten díl, tak bych potřebovala vidět přibližnou fotku..prosím,prosíím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Není Singrovka jako Singrovka, upřesni typ. Každý stroj je jiný. Návod k tomu asi nemáš co? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám.
Máš na mysli ten kovový díl s pacičkou, do kterého se vkládá cívka se spodní nití?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám 15 let starý stroj Flamengo.. jj, je to ten spodní díl, kam se v kládá cívka - u mě je tedy plastový
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to bohužel nepomůžu, mám loni novej a s pouzdrem kovovým. Koukám že i na tom odkazu jsou kovové všechny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já tam mám toto
http://www.sicistroje-shop.cz/…cznik-finese
Ale nevím, jak to tam má být vložené, vložím, ale motá mi to vrchní nit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tyjo, moc ráda bych pomohla, ale tenhle typ vidím prvně takže opravdu netuším ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vydrž, jdu to vyfotit, i když nemám ten samý co ty, třeba to z mého nějak pochopíš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem založila fotoalbum a nahrála pár fotek. Je tam fotka i s uloženou cívkou i bez cívky.
Fotoalbum je zde:
https://www.emimino.cz/…ni-nit-8142/
Doufám, že to k něčemu pomůže
Zjistila jsem, že mám strašně špinavý ten vnitřek, tak se moc omlouvám, že musíte koukat na takový nepořádek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyby ti to nepomohlo, tak zítra kdyžtak zkusím dohledat v manuálu, jak to tam má být dané.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdeni- úžasné!!!! Díky moc, to je přesně to co jsem potřebovala… Tak nandaváme to tam dobře, tak nevím, nevím......
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kde se ti ta vrchní motá? Pod stehovou deskou kolem toho chapače, nebo na látce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V obojím.. na látce mám vlny a pod stehovou deskou je to taky nahuhnané
- načítám...
- Citovat
- Zmínit