Vzájemná výměna dětského oblečení
- Fotoalbum (11)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vzájemná výměna dětského oblečení
Vždycky jsem kupovala hodně oblečení na děti přes mimibazar. Po zdražení poštovného, frontových bojích na poště atd. jsme se s jednou maminkou dopracovaly k prima systému. Má o rok staršího chlapečka a tak mi nabalila tašku věcí po něm s nalepenýma cedulkama s cenama a její manžel (pracuje poblíž) mi sem tašku dovezl, já vybrala, co se nám líbilo, přibalila korunky a pán se zase zastavil pro zbytek a peníze. Musím říct, spousta krásných věciček, prima ceny, vidíte vše v reálu, můžete vyzkoušet a vybrat. Proto zkouším - co vy na to a přidáte se někdo do kolotoče? Jsme z Prahy 10.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
Do toho bych šla, dělám to tak s jednou známou, má o dva roky starší holčičku a občas pošle tašku věcí s cenama, děsně ráda se v tom přehrabuju
Já ale odbytiště nemám, takže kdyby měl někdo zájem…Praha 8, teď je nám 9 měsíců
ale to asi patří do inzerátů co?
Mě by ani nevadilo platit pošt.Koupila bych na kluka vel.116-ale právě kvůli pošt více kusů(pěkných,nezničených).Já bych klidně prodala vel.104/110.Jenže jsem od Prahy taky daleko.
Tak já jsem od Prahy taky daleko, ale kdyby tu četl někdo z Karlových Varů, tak mohu prodat na holku vel. 110,116 a už i 122 a nakoupit na mrně holčičku, od velikosti 74.
Skvělý systém,brala bych hned.Mě se taky nechce dát 60 kč za body a 60 za poštovné,to už to můžu koupit v obchodě.
Už mám podaný inzerát na mimibazaru.Mimísek chlapeček se mi narodí v červnu,tak případné maminky z Liberce se můžou ozvat ![]()
Sonask píše:Já bydlim kousek od Liberce a mám chlapečka narozeného v dubnu, tak by vel. odpovídali.
Skvělý systém,brala bych hned.Mě se taky nechce dát 60 kč za body a 60 za poštovné,to už to můžu koupit v obchodě.
Už mám podaný inzerát na mimibazaru.Mimísek chlapeček se mi narodí v červnu,tak případné maminky z Liberce se můžou ozvat
- Upravit
Sonask píše:
Už mám podaný inzerát na mimibazaru.Mimísek chlapeček se mi narodí v červnu,tak případné maminky z Liberce se můžou ozvat
ahojky, to se můžem dohodnout až se ti malý narodí.. jsem z Jablonce a mám devíti měsíčního chlapečka, takže uplně idealní pro tebe..
můžem klidně i přes SZ
weruuunka píše:Sonask píše:Já bydlim kousek od Liberce a mám chlapečka narozeného v dubnu, tak by vel. odpovídali.
Už mám podaný inzerát na mimibazaru.Mimísek chlapeček se mi narodí v červnu,tak případné maminky z Liberce se můžou ozvatPá kousků mám i na holčičku.
Když budeš mít zájem, tak napiš.
Hele Verušo…
![]()
Ja jsem z Prahy 10, takze bych se k vam mohla pripadne pridat. Mame ted kluka a cerpam velikosti 86 a 92…tohomame desnou spoustu, ze to ani neutahame. Pak asi prijde nouze o vetsi hadriky…jak mate velky deti? Jestli bych kdyztak od vas mohla brat ![]()
aajulinka píše:weruuunka píše:Hele Verušo…Sonask píše:Já bydlim kousek od Liberce a mám chlapečka narozeného v dubnu, tak by vel. odpovídali.
Už mám podaný inzerát na mimibazaru.Mimísek chlapeček se mi narodí v červnu,tak případné maminky z Liberce se můžou ozvatPá kousků mám i na holčičku.
![]()
- Upravit
weruuunka píše:aajulinka píše:weruuunka píše:Hele Verušo…Sonask píše:Já bydlim kousek od Liberce a mám chlapečka narozeného v dubnu, tak by vel. odpovídali.
![]()
Co je byla jsem rychleší.
![]()
Aspoň bude mít z čeho vybírat.
nojo, já než to nadatluju, mám na ruce malýho.. ![]()
aajulinka píše:Na to se nevymlouvej, já ho mám na ruce taky.weruuunka píše:nojo, já než to nadatluju, mám na ruce malýho..aajulinka píše:weruuunka píše:Hele Verušo…Sonask píše:Já bydlim kousek od Liberce a mám chlapečka narozeného v dubnu, tak by vel. odpovídali.
![]()
Co je byla jsem rychleší.
![]()
Aspoň bude mít z čeho vybírat.
- Upravit
Holky, takdy se hlasim do party. Jsem z Prahy 2 a syn ma 4 mes. Momentalne nosi tak 68.
kkkristynka píše:
Ja jsem z Prahy 10, takze bych se k vam mohla pripadne pridat. Mame ted kluka a cerpam velikosti 86 a 92…tohomame desnou spoustu, ze to ani neutahame. Pak asi prijde nouze o vetsi hadriky…jak mate velky deti? Jestli bych kdyztak od vas mohla brat
Ahoj Kkkristynko, to je super
Já mám kluka, má teď velikost 74/80. Takže pár kousků do foroty bych brala. Kde bydlíte? Můžeme přes SZ. Díky a prima den všem. Těší mě, že to padlo na úrodnou půdu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat