Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím vás nevíte někdo ejstli se dá těhotenský test koupit na benzince? Nikde sem stim neměla zkušenost tak nevim a dnes je všude jinde zavřeno ![]()
@Olčík píše:
Tak to nevím, ale možná někde ne benzíně ve městě jo…
právě nechci hnát manzela zbytecne aby pak nenadaval
sme vetsi mesto.nic jineho me nenapadlo kde koupit dnes
Řekla bych, že ne, možná nějaký pepino, ale upřímně, bylo by mi neskutečně trapně
Nepočká to do zítra?
A nebo nějakou lékárnu s pohotovostním provozem. Tvař se nechcípaně a kdyžtak řekneš, že to potřebuješ vědět, abys věděla, zda si můžeš vzít nějaký lék či ne ![]()
Při pohotovosti bývají lékarny.. (ale test určitě počká na zítra
)
Na benzině jsem ho snad nikdy neviděla------ale určitě musí být pohotovostní lékárna někde otevřená…
A do zítra to nejde vydržet???
Nebo třeba sousedka má ![]()
Lekarny..obcas nejaka drogerie…na benzince tezko…ale test neni tak zivotne nutna zalezitost neee ![]()
@Leentilkaa nevím odkud jsi, ale já jsem třeba z Prahy a tady jsou lékárny nonstop
btw zrovna se mi vrátil přítel s mamatestem z ní ![]()
Tak já ho jednou na benzině viděla, hned vedle kondomů
, ale jinak nikdy, takže na 99,99 procent bych tam manžela neposílala, protože neuspěje. Jediná jistota zajít si do pohotovostní lékárny k nějaké nemocnici. ![]()
Životně dulezita smaozrejme neni a pocka to do zitra, ale uz dva dny tady brecim a mam male dite tak chci byt v klidu a ne se nervovat dalsi den. Pohotovostni lekarnu sem tady zadnou nenasla :/ A me teda trapne neni kupovat test, beru antikoncepci, ale vcera mi vysel ruzovej tak to chci zkontrolovat znova
Snad nějaká lékárna ve velkém obchoďáku… ale nestačilo by to zítra? stejně se má test dělat z ranní moči, kdy je nejvíce prokazatelný, takže dnes už asi nic moc
Obchodáky jsou zavreny a nestacilo by to zitra do zitra se asi obesim ![]()
@Leentilkaa píše: Životně dulezita smaozrejme neni a pocka to do zitra, ale uz dva dny tady brecim a mam male dite tak chci byt v klidu a ne se nervovat dalsi den. Pohotovostni lekarnu sem tady zadnou nenasla :/ A me teda trapne neni kupovat test, beru antikoncepci, ale vcera mi vysel ruzovej tak to chci zkontrolovat znova
A vy nemáte ve městě nemocnici s pohotovostí? U ní (či v ní) jsou ty pohotovostní lékárny nonstop.. (z jakého jsi města?)