Kde koupit těhotenský test

621
1.1.13 12:41

kde koupit těhotenský test

Prosím vás nevíte někdo ejstli se dá těhotenský test koupit na benzince? Nikde sem stim neměla zkušenost tak nevim a dnes je všude jinde zavřeno :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5370
1.1.13 12:42

Tak to nevím, ale možná někde ne benzíně ve městě jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
1.1.13 12:44
@Olčík píše:
Tak to nevím, ale možná někde ne benzíně ve městě jo…

právě nechci hnát manzela zbytecne aby pak nenadaval :D sme vetsi mesto.nic jineho me nenapadlo kde koupit dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
1.1.13 12:44

Řekla bych, že ne, možná nějaký pepino, ale upřímně, bylo by mi neskutečně trapně :lol: Nepočká to do zítra?
A nebo nějakou lékárnu s pohotovostním provozem. Tvař se nechcípaně a kdyžtak řekneš, že to potřebuješ vědět, abys věděla, zda si můžeš vzít nějaký lék či ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
1.1.13 12:45

Při pohotovosti bývají lékarny.. (ale test určitě počká na zítra ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65755
1.1.13 12:45

Na benzině jsem ho snad nikdy neviděla------ale určitě musí být pohotovostní lékárna někde otevřená…
A do zítra to nejde vydržet???
Nebo třeba sousedka má :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
1.1.13 12:48

Lekarny..obcas nejaka drogerie…na benzince tezko…ale test neni tak zivotne nutna zalezitost neee :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
1.1.13 12:50

@Leentilkaa nevím odkud jsi, ale já jsem třeba z Prahy a tady jsou lékárny nonstop :-) btw zrovna se mi vrátil přítel s mamatestem z ní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
1.1.13 12:51

Tak já ho jednou na benzině viděla, hned vedle kondomů :mrgreen:, ale jinak nikdy, takže na 99,99 procent bych tam manžela neposílala, protože neuspěje. Jediná jistota zajít si do pohotovostní lékárny k nějaké nemocnici. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
1.1.13 12:51

Na benzínce asi sotva…ale do zítra by to mohlo počkat, ne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
1.1.13 12:52

Životně dulezita smaozrejme neni a pocka to do zitra, ale uz dva dny tady brecim a mam male dite tak chci byt v klidu a ne se nervovat dalsi den. Pohotovostni lekarnu sem tady zadnou nenasla :/ A me teda trapne neni kupovat test, beru antikoncepci, ale vcera mi vysel ruzovej tak to chci zkontrolovat znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
1.1.13 12:52

Snad nějaká lékárna ve velkém obchoďáku… ale nestačilo by to zítra? stejně se má test dělat z ranní moči, kdy je nejvíce prokazatelný, takže dnes už asi nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
1.1.13 12:53

Obchodáky jsou zavreny a nestacilo by to zitra do zitra se asi obesim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
1.1.13 12:55
@Leentilkaa píše: Životně dulezita smaozrejme neni a pocka to do zitra, ale uz dva dny tady brecim a mam male dite tak chci byt v klidu a ne se nervovat dalsi den. Pohotovostni lekarnu sem tady zadnou nenasla :/ A me teda trapne neni kupovat test, beru antikoncepci, ale vcera mi vysel ruzovej tak to chci zkontrolovat znova

A vy nemáte ve městě nemocnici s pohotovostí? U ní (či v ní) jsou ty pohotovostní lékárny nonstop.. (z jakého jsi města?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
1.1.13 12:56

@Leentilkaa odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie