Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Na tento den jsme čekali s manželem přes rok a půl. Podstoupila jsem i operaci - zprůchodnění vaječníků a teď nevím na čem jsme
. Ráno jsem si udělala těhu test CLEARBLUE a vyšlo mi + ale bez určení týdnů. Nestalo se vám to taky? Jsem těhule nebo ne???
Dostat to mám zítra. Už přes týden je mi špatně. Mimi si moc přejeme.
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Clearblue Těhotenský test s indikátorem?
Přidejte zkušenost s Clearblue Těhoten...@Miki.Veverka a koupila sis vážně ten s určením týdnů? je totiž ještě jeden a ten ukazuje digitálně jenom plus nebo mínus, ale nevim jestli je v čr k dostání měli ho jenom v usa ![]()
Já bych na tvém místě koupila ještě tak dva jiný testy. Clearblue jsem chtěla zkusit a koupila ho, když už jsem byla 6tt. a byla jsem zvědavá, jak ten test funguje a za ty prachy mi ukázal akorát to, že jsem ho špatně použila a mám si koupit novej ![]()
@novo123
hezký..já sem použila takovej ten jak se tam ukáže modrý plus a ukázalo se, ale strašně tenký a takový rozpitý. Těhotná sem byla, ale test teda nic moc.
Clearblue jsem si dělala taky a podle mně je nejlepší mamatest. Clearblue mi neukázal nic za ty prachy. U obou těhu jsem použila mamatest.
Prodávají se 3 druhy clear blue. www.clearblue.com. Jeden je digital, druhý compact, kde se zobrazí // a ten třetí je ten Tvůj a zobrazí se + v případě tehotenství a nebo -. Takže věřím, že těhu jsi. Zkus pak mamatest a ten ti to potvrdí.
Je to ten, co máš? http://www.clearblue.com/…nu-barvy.php
Zuzi, právě, že je to ten s určením týdnů. Ale možná jsem to tam držela krátkou dobu. A dopoledne jsem si udělala obyč test a ten je negativní. Tak to zkusím asi pozítří znovu. Koupím si ten mamatest. Doufám, že jsem těhu ![]()
@Miki.Veverka třeba si pak víc pila
není možný, aby ukázal plus jen tak
já měla vždycky ten s modrym plus a vždycky když sem nebyla těhu tak byl negativní, žádný duchové
Doufám, asi si další test udělám hned zítra ráno
Moc se těšíme ![]()
Já mám s Clear blue jen dobré zkušenosti. Nikdy neudělal ducha, když neměl. Plusko vyskočilo, když jsem těhotná byla… Takže si myslím, že to bude na dobré cestě… ![]()
Holky moc díky, už jsem klidnější…Už se těším.
Počkáme až to budu mít potvrzené od doktora a pak to všem oznámíme. Bylo by to naše první a vymodlené ![]()
No a neni v navodu nahodou napsane, ze kdyz se to ukaze bez tydnu, ze neni schopen to stanovit protoze je to bud moc brzky tehu nebo, ze je naredena moc? ja si ho delala taky a mam pocit, ze tam presne tohle bylo..jak jsou tam ty otazky a odpovedi..