Prasklý kondom, on nechce děti

19
26.12.12 19:14

Nevím co dělat, prosím poraďte mi.

Zdravím před 33 dny nám s přítelem při sexu praskl kondom, protože on děti teď nechce poprosil mě, abych si vzala postinor a já to i proti své vůli nakonec udělala, protože jsem se bála a podvést ho a prášky si nevzít, to bych si celý život vyčítala. Poslední dva týdny je mi špatně tak nějak jinak. Když jedu v autě mám žaludek na vodě, ráno když vstanu je mi na zvracení a málokdy se mi podaří něco sníst. Mám citlivé prsa a stále napnuté břicho, přibrala jsem 3 kila a pořád něco jím a pořád mám hlad. Od minulého týdne se taky přidala únava. No a v neposlední řadě už mám zpoždění skoro týden. Když jsem si dělala testy pokaždé mi vyšly negativní, ale u dvou jsem měla ducha. Před dvěmi týdny jsem byla u doktora a on mi řekl, že je to brzo, že mám přijít v lednu pokud to nedostanu. Tak nevím jestli vydržet až do ledna a nebo to ještě risknout a koupit si test? Poraďte mi prosím, ta nejistota je hrozná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
202
26.12.12 19:16

Udělej si ještě test, třeba za týden.. Ale jestli sis vzala ten Postinor, pochybuju že bys otěhotněla.. :think: třeba na tebe leze „jen“ nějaká chřipka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
26.12.12 19:16

@Reezi Udelala bych si dalsi testy… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
26.12.12 19:17

Ja bych zkusila test i kdyz pokud sis vzala postinor, tak nevim jestli je mozne byt tehu, mozna ti jen rozhodil ms a proto to zpozdeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
26.12.12 19:17

Zkus koupit ještě test- ten samý, jestli čárka zesílila. Případně si můžeš skočit na test z krve do laboratoře :think: Už jsi přemýšlela, co kdyby, jestli by sis mimi nechala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
26.12.12 19:18

Přečetla sem si to ještě jednou, a opravdu to vypadá že si těhotná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
26.12.12 19:19

@pipiinka > ajooo sem zapoměla… já si vzala jednou postinor(asi v 15 letech) a taky sem byla měsíc bez MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
26.12.12 19:19

Koupila bych ještě ten stejný test na kterém jsi měla ty duchy. Ty postinory sis vzala vážně tak jak se mají brát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
26.12.12 19:20

@HodyskA :mrgreen: ja prave taky a zpozdenou ms jsem mela, navic me po tech praskach bylo silene blbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
26.12.12 19:21

@pipiinka > blbě mi nebylo ale v těch papírech od toho prášku je napsané že z toho mužeš zvracet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
26.12.12 19:22

@HodyskA :) to uz nevim, ale mozne je vse ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
26.12.12 19:27

@Reezi Určitě zkus další testík. Ani postinor ti stoprocentně nezaručí, že neotěhotníš. Za jak dlouho po styku jsi si ho vzala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
26.12.12 19:29

Zeptala bych se raději lékaře, ale prý to dost rozhodí hormony. Já měla něco podobného, když jsem vysadila antikoncepci. Hormony prostě blázní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102704
26.12.12 19:29

@Reezi Po 33 dnech od styku by na testu už musely být celkem slušné dálnice, takže bych koupila mamatest (ten obyčejný - je lepší) a testla to, pokud na něm nic nebude, tak bych byla celkem v klidu a to že MS nepřišla může být klidně od toho postinoru, ono to umí sakra rozhodit hormony v těle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
26.12.12 19:31

Já třeba po postinoru byla uplně v pohodě a bez jedinýho vedlejšího účinku což jsem se divila, protože po přečtení příbaláku mi naskakovala husí kůže.
Ale myslím si, že všechno toto bude ASI po tom postinoru a trušku tvoje vsugerování… Ale rozhodně udělej test ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí