Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Krásný den maminky😊
Chtěla bych se optat, vy které máte doma hubené chlapečky, kde nakupujete tepláčky?😊
Syn má 3,5 roku a váží pouze 12 kg.. Takže mam problém na něj sehnat tepláky. Takový to Pepco, Sinsay atd. je u nás uplně bez úspěchu..
Koukala jsem ještě na tepláky z Next, ale nevím🤷♀️
Budu moc ráda, když poradíte😇
Zara, ale po pár měsících mě přestalo bavit utrácet za dražší kalhoty a naučila jsem se do nich ručně dávat gumu.
Normálně rozpárej šev vzadu uprostřed, nasuň gumu pomocí spony, sešij ji a šev znova zašij.
Ja kupovala holčičí
vždy sem koupila nějakou univerzální barvu, ty holky to mají užší. Na doma nebo treba pres zimu do školky sem brala i leginy, dobre se to pak dávalo pod oteplovaky a nemusel nosit punčocháče.
Přesně, buď přidat gumu na míru anebo tihle malí kloučci ještě nesledují trendy, takže snesou holčičí legíny.
Mám to stejné se synem, v pase mu sedly tepláky s délkou ke kolenům. Osvědčily se mi tepláky značky Kugo, ale ne ty s klasickou šňůrou v pase ale s gumou a stahovací olivkou.
@Markéta188 píše: Více
Přesně, guma navlečená do pasu, tepláky Pepco jsou opravdu na trhu nejužší. Gumu navlikam do všeho, pyžama, jakékoliv jiné kalhoty bez regulace.
Dávat x stovek za tepláky by mě nenapadlo..
By mě zajímalo, kdo vymyslel tu úžasnou, nic neřešici šňůrku v pase. Stejně ti nestahne a ještě si to děcka tak maximálně zauzkuji…
Muj hubenour i v 10 letech nosí leginy, hlavně zimní vevnitr chlupate. Dobrovolne, dám si je vybírá a preferuje. Ale ani ty nemá uplé
Našim žížalkám jsem se ty kalhoty radši naučila ušít.
Je to nejefektivnější řešení.
Všechna ta provizorní řešení buď pořádně nefungovala a nebo jsem s nimi strávila tolik času jako když šiju kalhoty celé nové.
U nas celkem sedi teplaky ze Sinsay. Mame kluka stejny vek i miry.
Klukům plus minus sedí Haemko, ale lépe Zara, a dostaly se ke mne od kamarádky po dětech něco jako sustaky a jedny teplacky ze shein a ty jsou tedy opravdu na hodně velké hubenoury, to se ta gumicka na nich možná dokonce i trošičku napne, když je oblecou a sedí opravdu super.
takže ač bych podobný produkt predem zavrhla, zvažuji ty sustaky dokonce i objednat ve větší velikosti, na jaro/podzim, na ven, přes puncochace… to jsou fakt super. Na holy telo bych to ale pro jistotu nedavala ![]()
V H&M nebo Lindexu prodavaji kalhoty s vsitou gumou, kterou jde zevnitr zapnout na knoflik a nebo jsem davala leginy, jsou i klucici a mne se to na nem moc libilo.
@Andyss píše: Více
Kalhoty s regulací mají ve všech dětských obchodech. Zakladatelka se ptá na tepláky
@nejsem_tu píše: Více
Legíny nosí pod kalhoty místo punčocháčů nebo je nosí místo tepláků.