Kde koupit vinyl?

1494
16.5.23 17:06

Kde koupit vinyl?

V návaznosti na můj předchozí dotaz bych se ráda ještě zeptala - kde jste kupovali vinylové podlahy? Je velký rozdíl v kvalitě vinylu koupeného např. v kuchyňském studiu a v řetězci, např. Uni hobby, apod.? Děkuji :kytka:!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1567
16.5.23 17:28

Máme právě z UniHobby tu nejdražší a jsme spokojeni. Hledali jsme podlahu do ložnice (tzn. nepotřebujeme extra odolnost).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
16.5.23 18:15

V polsku. Ale hodně záleží na výrobci. Bral jsem podlahy právě z polska a skoro z každého balíku jsem vyřadil alespoň jednu desku pro nějakou vadu. To bylo na podzim. Teď jsem potřeboval dodělat další podlahy a chtěl jsem to ve stejném odstínu, tak jsem to vzal zase z polska s tím, že jsem s těmi vadami počítal a vada nebyla ani jedna. Některý výrobce má třeba kolísavou kvalitu, jiný má třeba i za nižší cenu kvalitu dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.23 17:19

Já koupil tuto z hornbachu, má i korkovou integrovanou podložku, takže už žádná další podložka pod podlahu být nemusí. Mám ji 2 roky a stále jako nová. Ani není na ni vidět tolik bordel. Já ji kupoval za 540 Kč, teď už je dražší, ale zase si myslím, že je v cenové kategorii lepší nenajdete, aspoň já tenkrát nenašel. Podlaha moc hezká, mám ji v kuchyni, takže nějaké nehody už proběhly, ale bez ztráty kytičky. :) https://www.hornbach.cz/…no/10091420/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
24.5.23 21:05

Děkuji všem za reakce. My budeme brát asi z Uni hobby, máme to nejblíž. Snad dobře vybereme a budeme spokojení :)!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí