Kde koupit záclonu vitrážku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
792
6.3.13 22:31

Kde koupit záclonu vitrážku?

Potřebuji záclonu vitrážku na chalupu, takze bych chtelanejakou stylovou, kolem tech 30cm, nemáte tip, kde na netu koupit? Pak me zajímá názor, kolik by jste tak max daly za zaclonu do obyvacího pokoje, mám okno o rozmeru n a šírku 2,70 a nevím, jestli nejsou 2tisíce prilis, do stejného okna chci i závesy, objevila jsme krásné latky od italského vyrobce a ty by me vysly zhruba na 4.500,– Prijdou mi to uz teda silene castky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
256
6.3.13 23:18

Nejsi z Brna? Já nakupuji záclony a závěsy a další věci na Hybešove ulici 18.
Je tam interiérové centrum a super výběr i ceny. Dokonce dělají návrhy interiérů i Šijí na míru.
Záclony i závěsy se řadí 1:2, takže musíš počítat 2, 7m x2.
Tj. 5, 4 m materiálu plus šití a řasící tkanice.
4500 tis. není moc. Vždy ale závisí na materiálu.
Tak ať dobře vybereš. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
6.3.13 23:26

Vitrážky i ostatní záclony jsem kupovala ve Vesně v eshopu s osobním odběrem v místě skorobydliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
6.3.13 23:48

@eldarka tak nejlepší je asi osahat, na netu to vypadá hezky, jen aby teda i ve skutečnosti to tak bylo. A kolik za záclonu? To je jen a jen na tobě a tvé peněžence. Někdo si dopřeje drahou šunku, někdo boty, někdo si holt koupí drahý závěs :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
7.3.13 07:43

Kupuju na jimi-textil.sice si to nemůzu osahat ale kupuju tma uz nejakou dobu i moje rodina a vzdy jsem byli maximalne spokojeni.Maji i dobre ceny, jendou mi poslali kratsi ale chovani super, ihned vymenili bez problemu. Obednavam tam bezne, maji casto i slevy a to se pak nakupuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný