Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, nemůžu se rozhodnout, jestli malé - v květnu dva roky - ostříhat vlásky nebo ne. Stříháte holčičky nebo necháváte vlásky růst? Vím, že to, že vlásky po stříhání zhoustnou je pověra, ale malá má ty vlásky takové jemné, rozlítané. Kdo stříháte, tak na jaký sestřih? Pokud mi hodíte fotky třeba před a po stříhání nebo jen ostříhané, budu moc ráda. Díky. Naše malá má momentálně vlásky takto ![]()
Já tedy mimo téma, ale ten jezevčík má na tý poslední fotce ďábelský oči ![]()
Já holce nestříhala, zhoustly a zpevnily se samy. Dneska má pěkné ahusté vlasy, ale to má po mě. Ale nestříhala jse, dávala jsem sponky a pak gumičky
@ohýnek píše:
Já tedy mimo téma, ale ten jezevčík má na tý poslední fotce ďábelský oči
máš čas řešit jezevčíka?
![]()
Možná bych jí šmikla konečky, ony ty vlasy nezesílí, ale bude to vypadat lépe.
Nebude mít takové „cancoury“… ![]()
Nechala jsem ostříhat, měla to takový divný, jemný, rozlítaný a nehezký. Teď to má holka sestříhaný a vypadá víc lidsky:-) Měla vlasy trošku delší než tvoje.
@Šája nestříhala bych, podle mě není kromě ofinky co stříhat.
Ahoj, moje malá - 2 roky - má taky jemnější vlasy, strašně špatně se udržují, má je vlnité a každý pramen roste na jinou stranu. Nestříhám - jenom ofinku, aby jí to nešlo do očí, protože sponky si vždycky sudá a vzadu a kolem uší jí to nechávám a pěstujeme delší vlásky, mám v plánu jí to někdy kolem léta zarovnat pod ušima na jakési mikádo… pokud ji tedy zpacifikuju, protože u stříhání ofiny strašně řvala, že to boooolíííí. ![]()
@Šája dcera má podobné vlasy jako tvoje, akorát blond - 2× jsem jí sama ostřhla ofinku, když jí to lezlo do očí a cca před 3týdny jsem jí vzala ke kadeřnici. Měla to každý pes jiná ves, vzadu delší, u uší delší, ofinku zastříhnutou - prostě na žádný culíček, ani na sponky, nic
Kadeřnice jí to vzala „plošně“ všude, všechno to zkrátila o kousíček, takže to mělo tvar…pravda, že tedka vypadá víc jako kluk
ale mě to nevadí, holt delší vlasy jí nenarostly, snad později ![]()
@Maddlen píše:
Ahoj, moje malá - 2 roky - má taky jemnější vlasy, strašně špatně se udržují, má je vlnité a každý pramen roste na jinou stranu. Nestříhám - jenom ofinku, aby jí to nešlo do očí, protože sponky si vždycky sudá a vzadu a kolem uší jí to nechávám a pěstujeme delší vlásky, mám v plánu jí to někdy kolem léta zarovnat pod ušima na jakési mikádo… pokud ji tedy zpacifikuju, protože u stříhání ofiny strašně řvala, že to boooolíííí.
Já stříhala ve spánku:-)
Nechaůa bych ji to „zarovnat-zastřihnout“ ne vyloženě zkrátit, ale aby neměla takové cancoury a mělo to trošku tvar.Ony ty vlásky začnou houstnout samy. Já zastřihávala do roka a pak nechala volně růst. Ale dcera má docela husté vlasy. Má 2,5roku a má je pod ramena.
Případně bych dávala sponky a gumičky aby jí to nepadalo do očí.
Zastřihuju jen ofinu, celé jsme nechali zastřihnout zatím jednou, asi v roce a půl, teď po dalším roce je to zas v plánu… ale to nám udělá kadeřnice a jen zastříhne a zarovná
Ona má navíc vzadu na hlavě dva víry, takže jí to roste tak různě na strany ![]()
@zichisek píše:
Nechaůa bych ji to „zarovnat-zastřihnout“ ne vyloženě zkrátit, ale aby neměla takové cancoury a mělo to trošku tvar.Ony ty vlásky začnou houstnout samy. Já zastřihávala do roka a pak nechala volně růst. Ale dcera má docela husté vlasy. Má 2,5roku a má je pod ramena.
Případně bych dávala sponky a gumičky aby jí to nepadalo do očí.
ona to má právě tak jemňoučký, že jí na tom ani ty nejmenší sponky nedrží…
@Šája Taťka vzal nejstarší na 5 mm se synem. Ale ani ne tak kvůli kvalitě, ale protože je prostě prasátko chrochťátko.