Stříhání vlásků holčičkám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5063
28.2.18 17:21
@LuSof píše:
Fotka je starší, na fotce má dcera 3 roky a 2m a ted ji budou ty 4 roky a jsou o kus delší zas, tak ty konecky asi vemem no :lol: :lol: jinak vlasky mame vlnity, tady sou vyfenovany a vycesany do rovna a za hodku se ji zvlni :D

Ty bláho taková hříva :potlesk: Naší Barče táhne na šest a má je tak k lopatkám a zastříhla jsem jen jednou. Krásnou Lociku máš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
28.2.18 20:36

@vertunka Tak zkuste zabavit, taky když chci sponkovat, tak pustím oblíbenou pohádku nebo písničku na youtube :D u toho jediného nevnímá a když už jí má a neví o tom, tak jí nesundá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
1.3.18 07:47

Malý je šest, stříhá se každý rok na mikádo a každý další rok to má zase dlouhý. Těžce závidím :mrgreen: vždy mi to rve srdce, navíc z úplně blond už jde do tmavá. Moje představa byla, jak ji to budu zapletat, ale ona prostě nechce, nedovolí mi skoro ani culik, nejradši má celenky Ale je fakt, že to krátký je upravenejsi, ji se tedy cuchaji hodně. A rozcese to sama, u dlouhých to nedokázala. Teď má lehce pod ramena a pyskuje, že to chce ještě kratší. Tak to na léto asi vezmeme fakt někam po uši a bude klid :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
1.3.18 07:58

Tohle je před a po teď z ledna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...