Zhořknutí nádobí v myčce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
64
4.3.13 16:32

Holky prosím názor

Ahoj holky, mám problém…jsem ve 32 týdnu a přítel mi včera vařil lečo. Máme krátce myčku a používáme kapsle už s leštěnkou, ale nádobí z myčky neschlo, tak přítel koupil zvlášť leštěnku a nalil do myčky ještě jí, od té doby mi to nádobí příjde mastný..no a včera z ní vyndaval nádobí včetně plastových krabiček, lečo včera chutnal, bylo ok…večer ho dával do té plastové krabičky a uklidil do lednice (nevím zda bylo úplně vychlazené nebo ne..) vařil v devět večer, uklízel ve 12.. každopádně dneska jsem si ho ohřála k obědu, snědla jsem dvě sousta a šla jsem zvracet..bylo to hrozně hořký…bohužel ty dvě sousta se mi vyzvracet nepodařilo, ale to co šlo ven -sliny..tak byly hrozně napěněný (omlouvám se za popis), bojím se abych malou nepřiotrávila :-((( myslíte že to zhořklo kvůli něčemu jinému? :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12262
4.3.13 16:34

Myslím že trošku blázníš:-)) neboj nic se nestalo, nevypila jsi savo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
4.3.13 16:36

Kapsle s leštěnkou + sůl + lesk navíc používám standardně… Takže v tom bych chybu asi moc nehledala, leda by ta miska byla špatně umytá, ale to si myslím, že byste jedna poznali na první „dotek“, druhak by to bylo cítit max. třeba jarem (nebo co používáte)… Nám plastový misky taky občas takhle divně smrdí.. Ale aby to zhořklo, to spíš vidím tak, že to zavřel do misky za tepla a dal do lednice a zkazilo se to.. :think: Po ohřátí jsi to z toho necítila? Že to není OK jsi poznala až podle chuti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
4.3.13 16:39

HCG

Ahoj. Může mi někdo poradit? Minuly tyden jsem si udelala tehotensky test byl slabe pozitivni. U doktora jsem byla v pondeli a z krve nam vyslo 209,ve stredu 496 a dnes tedy po tydnu 1300.Doktor mi rano rekl, ze je to zastavene tehotenstvi a po vysledcich krve že musima pockat co se z toho vyvine.Ja ted nevim co si o tom myslet.Jsem tehotna? Muze se mi narodit zdrave miminko? Nebo je vse ztraceno? Díky za odpoved jsem zoufala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
4.3.13 16:42
@Luciferka116 píše:
Ahoj. Může mi někdo poradit? Minuly tyden jsem si udelala tehotensky test byl slabe pozitivni. U doktora jsem byla v pondeli a z krve nam vyslo 209,ve stredu 496 a dnes tedy po tydnu 1300.Doktor mi rano rekl, ze je to zastavene tehotenstvi a po vysledcich krve že musima pockat co se z toho vyvine.Ja ted nevim co si o tom myslet.Jsem tehotna? Muze se mi narodit zdrave miminko? Nebo je vse ztraceno? Díky za odpoved jsem zoufala.

My o koze, ty o voze… Tedy „trochu“ mimo.. Co má společnýho tvoje HCG s případnou otravou zakladatelky??? Založ si vlastní téma, resp. pohledej ve straých :roll: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
4.3.13 16:45

@laila.lee Nebylo spis pokazeny to leco? Jak to bylo stary?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59345
4.3.13 16:45

@Luciferka116 no jak to počítam tak mě ta hodnota tak špatně nevychází :think:, chtělo by ve středu další ko a to bys měla mít cca 2500, pokud by hodnota byla stále 1300 nebo méně tak je to špatně. Hodnota hcg každé 2-3 dny se násobí ;). Radím krev a pokud by hcg rostlo jak má tak utz za týden ale klidně i déle ;). V tuhle chvíli to nevidim tak špatně jako lékař ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
4.3.13 16:46

Já si taky říkám že šílím asi zbytečně..ale první 4 měsíce jsme prozvracela a tyhle sliny mi přišly až moc pěnový :-( no poznala..nádobí mi příjde hrozně mastný, přítel z toho jí, já to přemývám…lečo po otevření vonělo..až když jsem to ohřála a ochutnala, tak jsem cítila tu hořkost :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59345
4.3.13 16:47

@laila.lee a včera jste to lečo jedli? jestli nějaká surovina nebyla špatná? Já v těhotenství měla divnou chut, kolikrát mně něco přišlo že je divné a nebylo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
4.3.13 16:50

Přítel to chutnal, prý bylo moc dobrý…a od ochutnání/dovaření ho za dvě hoďky sklízel..jojo taky mám divné chutě, ale tady se bohužel nemýlím, mám hořko v puse ještě teď :-( já doufám že se „jen“ zkazilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
4.3.13 16:51

Je možné, že přítel leštidlo přelil. A pak se dostalo tam, kam nemělo. Každopádně by to nemělo být nic extra jedovatého, asi bych prohnala myčku cyklem naprázdno s kyselinou citronovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59345
4.3.13 16:52

@laila.lee pokud ho tam dal ještě teplé tak se to zkazit klidně mohlo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
4.3.13 16:54

Aha..no zase si říkám že jestli to bylo to leštidlo, tak to bylo snad v minimálním množství..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864

Mě se zdá divný už to, že máte z myčky mastné nádobí. My ho máme naopak úplně odmaštěné. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
@Cuarentena píše:
Je možné, že přítel leštidlo přelil. A pak se dostalo tam, kam nemělo. Každopádně by to nemělo být nic extra jedovatého, asi bych prohnala myčku cyklem naprázdno s kyselinou citronovou.

To by nemělo vadit, taky kolikrát leštidlo přeliju a nádobí se umyje normálně.

Podle mě se to lečo muselo zkazit špatným skladováním nebo starou surovinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný