Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já se omlouvám, jsem tady nová myslela jsem že se to samo hodí jako nové téma.
@anoli30 píše:
Mě se zdá divný už to, že máte z myčky mastné nádobí. My ho máme naopak úplně odmaštěné.
Máš recht, taky ho nemám nikdy mastné. Párkrát se mi stalo, že se mi nádobí blbě umylo a zůstala mi na hrníčkách sůl z té tablety
No, tak to bud proženu ještě jednou nebo to opláchnu v dřezu.
@Luciferka116 píše:
Já se omlouvám, jsem tady nová myslela jsem že se to samo hodí jako nové téma.
Ne, tohle je téma o myčce, musíš si založit nové téma ve složce těhotenství apod. ![]()
@laila.lee píše:
Prý bylo teplejší, ale ne vyloženě teplé…
Nezapomněl tam dát tu mycí tabletu? ![]()
Mi to na plastových věcech taky dělá. Je to solí. Je horka, a plast to někdy chytá, zvlášť, jak není do myčky. Vše plastové po mycce splachnu vodou a ok.
Já si myslím, že máte hodně leštidla, které vám pak zůstává na nádobí, proto je to jakoby mastný a na plastu si myslím, to zůstane ještě víc.
Tak nevím holky..každopádně kdybych to leštidlo do sebe dostala, myslíte že ty dvě sousta mohou malé ublížit?
no přítel se se mnou hádá, že to nádobí je v pohodě..mastný mu nepříjde, ale mě teda jo a když ho přemyju normálně jarem, tak tu mastnostu už na tom necítím…není to mastné moc, ale prostě vnímám to tam..
@MUFICE Jo to máš pravdu, přehlídla jsem, že lečo bylo teplé. To je, samozřejmě, zásadní chyba.
@laila.lee já jsem přestala leštidlo používat, protože mi přišlo nádobí hořký. Když jsem si dala něco na talíř tak to bylo v pohodě, ale jak jsem olízla trošku jídla z lžičky, tak to bylo hořké. Pokud bylo leštidla moc, tak bylo nádobí taky jakoby mastné, ale i když jsem ho stáhla na minimum tak furt bylo nádobí hořké.
Otravy malého bych se nebála, tolik si toho leštidla do sebe dostat nemohla. Ta hořkost je v leštidle, kvůli malým dětem, aby ho náhodou nevypily.
@laila.lee píše:
Tak nevím holky..každopádně kdybych to leštidlo do sebe dostala, myslíte že ty dvě sousta mohou malé ublížit?no přítel se se mnou hádá, že to nádobí je v pohodě..mastný mu nepříjde, ale mě teda jo a když ho přemyju normálně jarem, tak tu mastnostu už na tom necítím…není to mastné moc, ale prostě vnímám to tam..
Leštidlo ti nemůže ublížit, když se s ním myje nádobí. Leda, že by jsi ho vypila přímo z té lahve ![]()
Holky dík, hrozně jste mě uklidnily…
já tu půlhodinu byla hrozně zoufalá…předtím jsem si přiteli stěžovala na kokosový jar, taky jsem si nádobí přemývala, koupil myčku a je to ještě horší ![]()
Zkuste jinou značku leštidla, snížit dávkování, nebo někdo myslím používá ocet?
Nějaké otravy bych se nebála, za jednu procházku kolem rušnější silnice do sebe dostaneš sajrajtu mnohem víc…
Zkoušeli jste vyčistit filtr myčce? Jednou se mi to stalo, když byl zanešenej. No a lečo mi jednou zhořklo po špatné klobáse.