Zhořknutí nádobí v myčce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1147
4.3.13 16:55

Já se omlouvám, jsem tady nová myslela jsem že se to samo hodí jako nové téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
4.3.13 16:56

Prý bylo teplejší, ale ne vyloženě teplé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50120
4.3.13 16:56
@anoli30 píše:
Mě se zdá divný už to, že máte z myčky mastné nádobí. My ho máme naopak úplně odmaštěné. :think:

Máš recht, taky ho nemám nikdy mastné. Párkrát se mi stalo, že se mi nádobí blbě umylo a zůstala mi na hrníčkách sůl z té tablety :poblion: No, tak to bud proženu ještě jednou nebo to opláchnu v dřezu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50120
4.3.13 16:57
@Luciferka116 píše:
Já se omlouvám, jsem tady nová myslela jsem že se to samo hodí jako nové téma.

Ne, tohle je téma o myčce, musíš si založit nové téma ve složce těhotenství apod. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50120
4.3.13 16:58
@laila.lee píše:
Prý bylo teplejší, ale ne vyloženě teplé…

Nezapomněl tam dát tu mycí tabletu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
4.3.13 17:00

Mi to na plastových věcech taky dělá. Je to solí. Je horka, a plast to někdy chytá, zvlášť, jak není do myčky. Vše plastové po mycce splachnu vodou a ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
4.3.13 17:00

Já si myslím, že máte hodně leštidla, které vám pak zůstává na nádobí, proto je to jakoby mastný a na plastu si myslím, to zůstane ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
4.3.13 17:06

Taky si myslím jestli by to nemohlo být tím leštidlem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
4.3.13 17:07

Tak nevím holky..každopádně kdybych to leštidlo do sebe dostala, myslíte že ty dvě sousta mohou malé ublížit? :( no přítel se se mnou hádá, že to nádobí je v pohodě..mastný mu nepříjde, ale mě teda jo a když ho přemyju normálně jarem, tak tu mastnostu už na tom necítím…není to mastné moc, ale prostě vnímám to tam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
4.3.13 17:11

@MUFICE Jo to máš pravdu, přehlídla jsem, že lečo bylo teplé. To je, samozřejmě, zásadní chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30299
4.3.13 17:14

@laila.lee já jsem přestala leštidlo používat, protože mi přišlo nádobí hořký. Když jsem si dala něco na talíř tak to bylo v pohodě, ale jak jsem olízla trošku jídla z lžičky, tak to bylo hořké. Pokud bylo leštidla moc, tak bylo nádobí taky jakoby mastné, ale i když jsem ho stáhla na minimum tak furt bylo nádobí hořké.
Otravy malého bych se nebála, tolik si toho leštidla do sebe dostat nemohla. Ta hořkost je v leštidle, kvůli malým dětem, aby ho náhodou nevypily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50120
4.3.13 17:19
@laila.lee píše:
Tak nevím holky..každopádně kdybych to leštidlo do sebe dostala, myslíte že ty dvě sousta mohou malé ublížit? :( no přítel se se mnou hádá, že to nádobí je v pohodě..mastný mu nepříjde, ale mě teda jo a když ho přemyju normálně jarem, tak tu mastnostu už na tom necítím…není to mastné moc, ale prostě vnímám to tam..

Leštidlo ti nemůže ublížit, když se s ním myje nádobí. Leda, že by jsi ho vypila přímo z té lahve :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
4.3.13 17:22

Holky dík, hrozně jste mě uklidnily… :hug: já tu půlhodinu byla hrozně zoufalá…předtím jsem si přiteli stěžovala na kokosový jar, taky jsem si nádobí přemývala, koupil myčku a je to ještě horší :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.3.13 17:27

Zkuste jinou značku leštidla, snížit dávkování, nebo někdo myslím používá ocet?

Nějaké otravy bych se nebála, za jednu procházku kolem rušnější silnice do sebe dostaneš sajrajtu mnohem víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
4.3.13 17:32

Zkoušeli jste vyčistit filtr myčce? Jednou se mi to stalo, když byl zanešenej. No a lečo mi jednou zhořklo po špatné klobáse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný