Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Milé maminky, máte už doma velikonoční výzdobu? Chystáte se na ni? A pomáhají vaše děti při realizaci? Pochlubte se a dejte inspiraci ostatním. ![]()
Kdy jsou velikonoce? Dneska jsem si koupila barvy na vajíčka, už se těším. Dělám od malička kraslice voskem, vloni jsem udělala jen osm a stejně jsem jich šest vyhodila
Dekorace jsem neměla ani vánoční, už mě to nějak nebere…
Beránek, mazanec, perníčky, to jo, ale nějaký umělý zajíčky a kuřátka, to ne…
Já delala vel. venec vcera…zitra naafotim a ukážu
inak letos to přehánět s velikonocema nebudu, protože tou dobou budu rodit ![]()
@ncc1701 píše:
@valina1
Tak to je moře času
@mocca
To chápu, dneska bylo nádherně, takových rodičů s kočárky jsem tu neviděla ani nepamatuju. Já chodila ven i v závějích (miluju sníh), široko daleko by ani psa nevyhnal ![]()
Já budu jen péct a dělat vejce, stejně mam uklízecí kočku, ta to všechno zahodí pod lednici nebo sežere ![]()
@ncc1701 píše:
@mocca
To chápu, dneska bylo nádherně, takových rodičů s kočárky jsem tu neviděla ani nepamatuju. Já chodila ven i v závějích (miluju sníh), široko daleko by ani psa nevyhnal
Já budu jen péct a dělat vejce, stejně mam uklízecí kočku, ta to všechno zahodí pod lednici nebo sežere
@mocca
Peču oboje, beránka s čokoládou, peču jich několik, i pro rodiče a babičku (mazance taky tři). Babička jí nepolitého, nám s čokoládou. Barvím normální uvařená vejce, nic neobvyklého, fotku tu bohužel nemám, loňská jsem si fotila. Dělám podobné: http://www.ckrumlov.cz/…n/13723b.jpg, ale jen jednobarevné, vícebarevné vždycky dělal táta, ale jedno vajíčko barvil i čtyři hodiny
Navíc u nás před velikonocema neseženeš bílý a na těch hnědých to taky není tak hezký.
Ahoj, já mám na okně ještě sněhuláka
ale jen do zahrady
Prcek ej na pomáhání moc malej, ač mi je jasné, že pomáhat bude rád
(10m) Dneska mi dala teta nějaký barvy na vajíčka
no, nadšená nejsem, ty vajíčka na obrázku vypadají jako batikovaný, nezkoumala jsem to, stejně k nám nikdo nechodí, tak nevím, proč to tak barvit, loni jsem uvařila 12vajec, koupila jsem hezký košilky, nandala je na ně a bylo a vypadalo to moc hezky
jedno dostal táta, jedno manžel a udělali jsme z toho pak salát
beránka budu určitě dělat, bez polevy, jen pocukrovat, kdysi jsem dělala s polevou, nebo jsem potahovala marcipánem, to byla mňamka
do oken asi něco koupím, když budou mít hezký obrázky, jinak na každé okno mám od loňska vyfouklé vajíčko s tou košilkou (je tam vzor jakože kraslice), tak jsem tam dala barvy, jaké máme v místnosti, tak to jen rozvěsím. Asi zajdeme do lesa na mech, mám tu nějakýho zajíce a kuřátka, možná něco přikoupím a dám to do předsíně. Na dveře udělám zase ze zlatýho deště věneček a pak se budu rozčilovat, proč to dělám, když to opadává
No našim domácím králíkům uvážeme mašli a bude to
Prostě taková klasika, tak budu nakukovat, třeba mě někdo inspiruje ![]()
@ncc1701 píše:
@mocca
Peču oboje, beránka s čokoládou, peču jich několik, i pro rodiče a babičku (mazance taky tři). Babička jí nepolitého, nám s čokoládou. Barvím normální uvařená vejce, nic neobvyklého, fotku tu bohužel nemám, loňská jsem si fotila. Dělám podobné: http://www.ckrumlov.cz/…n/13723b.jpg, ale jen jednobarevné, vícebarevné vždycky dělal táta, ale jedno vajíčko barvil i čtyři hodinyNavíc u nás před velikonocema neseženeš bílý a na těch hnědých to taky není tak hezký.
@Reinka
mechový zátiší mě taky ještě nenapadlo.
Obvykle vyseju nějaký zrní nebo řeřichu. ![]()
TAk my začínáme vyrábět výzdobu zítra. Dcera má 2,5roku.
Zítra budeme dělat sluníčka a tulipánky do oken, pak zdobit jarní truhlíky a květináčky, do kytek zápichy s beruškama a včelkama. Vajíčka a vyloženě velikonoční věci až týden před velikonocema-přáníčka, vajíčka, kuřátka…