WiFi router TP- Link TL-WR740N

609
1.3.13 18:36

WiFi router TP- Link TL-WR740N

Dobrý večer, potřebuji poradit:) Máme stolní pc a klasické připojení k internetu rychlost 2Gb. Včera jsme synovi koupili tablet tak hledám nějaký levný wifi router aby mohl být připojený tabletem na net. Našla jsem tenhle http://www.okay.cz/…ss-n-router/ Myslíte že bude stačit? Máte ho některá? Nikde nemůžu najít dosah na kolik metrů je.

Děkuji za odpovědi Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10021
1.3.13 19:34

@MonaP my máme doma od TP linku podobný model a dosah má velký dokonce se nám na něj připojují i sousedi a bohužel se nedá zaheslovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10021
1.3.13 19:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
1.3.13 19:44
MonaP píše:
Dobrý večer, potřebuji poradit:) Máme stolní pc a klasické připojení k internetu rychlost 2Gb. Včera jsme synovi koupili tablet tak hledám nějaký levný wifi router aby mohl být připojený tabletem na net. Našla jsem tenhle http://www.okay.cz/…ss-n-router/ Myslíte že bude stačit? Máte ho některá? Nikde nemůžu najít dosah na kolik metrů je.Děkuji za odpovědi Monika

Mám ho a funguje, ale čekal jsem od něho víc, zvlášť když má anténu 5 dBi.
Připadá mi jakoby línej nebo jak to napsat a dosah taky nic moc ve srovnání s ostatními routery co doma mám.
Prostě takovej průměr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
1.3.13 19:46
Marssyy píše:
@MonaP my máme doma od TP linku podobný model a dosah má velký dokonce se nám na něj připojují i sousedi a bohužel se nedá zaheslovat :roll:

Na routrech mám nastavené filtrování pomocí MAC adresy, takže sousedi se mi nepřipojí, pokud je nepovolím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10021
1.3.13 20:10

@Heineken jakpak se to nastavuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
1.3.13 20:28

Připojíš se k routeru, klikneš na Wireless, potom na Wireless MAC Filterig.
Zobrazí se ti tabulka jako na obrázku, klikneš na to co jsem červeně zakroužkoval a když klikneš na Add New, otevře se ti okno a tam zadáš MAC adresu zařízení které chceš připojit a můžeš zadat i název zařízení aby ses v tom vyznala pokud toho máš víc, třeba „notebook“, „mobil“ a tak.
Mělo by se ti to řadit asi tak jak to mám na obrázku, já jsem to jen začernil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
1.3.13 20:32

Nevím, co máme za model, ale vypadá to stejně a jsme spokojeni :palec: Dosah po bytě bez problémů, sousedi, kdyby chtěli, tak se taky chytnou, samozřejmě máme zaheslováno :) Je u toho přímo návod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný