Čím oživit kuchyň

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
416
28.2.13 22:44

Čím oživit kuchyň

Ahoj holky, tak si jdu k vám pro inspiraci. Hledám na netu nějaké fotky kuchyní a nemůžu nic najít :nevim:.Chtěla bych si něčím oživit kuchyňku, přijde mi taková smutná, nevýrazná…Co máte za doplňky? A taky co máte nad stolem? My holé zdi :roll:,tam bych taky ráda něco pověsila.
Budu moc ráda za rady i fotečky, díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
236
28.2.13 22:49

U nás by sa oživila…varením :pankac: :mavam:
ale nie, ja mám tak malú kuchyňu, že som rada, že sa tam zmestím ja…ani 4 stoličky nemôžeme mať :,(
ale rada si prečítam nápady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
28.2.13 22:52

Pokud jde o zdi, líbí se mi v kuchyni fotky - detaily ovoce, zeleniny - prostě barevnýho jídla - nejlépe samozřejmě vlastní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
28.2.13 23:04

@lennny ahoj, no jestli máš v kuchyni okno a parapet, hodně to oživí kytky a květináče. Já mám malou rohovou kuchyň u okna a oživuju zhruba každý měsíc jinak. Koupím jednobarevný ubrus a pár květináčů do jedné max. dvou barev. Taky ubrousky a takhle to ladím. Je to super, protože mám třeba dvakrát do měsíce jinou kombinaci:-) Jednou žlutozelenou, jednou červenobílou:-) Jo ještě jsem zapomněla na utěrky, které mám úhledně pověšené na dvířkách od trouby- ty mám taky nakoupené do barvy :) Hodně se toho dá koupit v Ikee a v XXXLutz, běhouny na stůl, prostírání za dobré ceny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.13 23:16

Ahoj, já oživuju záclonou, baví mě mýt okna, takže každý měsíc umyju okno a měním záclonu (krátká x dlouhá, barevná x bílá), na bar. pultu u zdi máme malé akvárko, na druhou stranu dávám vázu s řezanými kytkami (no, i jeden karafiát udělá parádu) nebo mísu s ovocem (tu běžně máme v obýváku). :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
1.3.13 00:00

Mě vždy inspiruje Ikea :nevim: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
1.3.13 00:18

@janinkaz Ikea je dobrá. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
1.3.13 00:20

@Andris joooo joooo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
1.3.13 00:25

@janinkaz 5íkám i mému, poukaz do Ikee mě neurazí. :mrgreen: vždy bych měla co vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
1.3.13 00:28

@Andris Ikea je vždy jistota… na sebe neseženu nic, ale v Ikee vždy všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
1.3.13 00:30

@lennny http://www. ikea. com/cz/cs/catalog/categories/departments/kitchen/ nějaké obrázky… a nebo pak jejich katalogy a časopisy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
1.3.13 00:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
1.3.13 07:04
@janinkaz píše:
Mě vždy inspiruje Ikea :nevim: :palec:

Mně taky. Máme z ní snad mimo postele a gauče všechno :lol: Jinak já mám kuchyň společně s obývákem. Výzdobu mám jen kytky na parapetu. Mít víc místa, líbily by se mi bylinky v květináčích :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
1.3.13 07:07

My mame v kuchyni dve mala okna -takze urcite mam na nich kvetinace a i vazy(klidne i prazne, kdyz zrovna nejsou rezane kvety) a na zdi mame hodiny, okolo oken zavesy(jsou porad roztazene)-ty udelaji opravdu hodne a pak mame velkou drevenou misu na ovoce-ta je take vyrazna a pak mame jeste povesene ususene feferonky- ty nam nekdo dovezl z dovolene a vypada to docela hezky :palec:

• Citovat
  • Upravit
1
1.3.13 09:27

oživení kuchyně

Ahoj, asi přesně vím co myslíš. Já mám takovej celej byt, ale na kuchyni už pracujem. Dali jsme si tam grafosklo. Vidala jsi to? Je to moc hezky a zatim i prakticky mame to jen chvilku tak uvidime. Mate s tím ještě někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný