Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Moc děkuju za příspěvky
.Já nějak nemám hlavu na kombinování doplňků a tak
.Musím kouknout na tu Ikeu…nechcete někdo vložit nějakou fotečku? ![]()
Já jsem si do kuchyně koupila výrazné hodiny ( nemám ráda serepetičky, obrázky a dekorace)
http://www.designove-hodiny.cz/detail.php?…
Kuchyň oživit kuchyňskými doplňky tj. věcmi souvisejícími s vařením, stolováním a jídlem. Já mám kuchni velikou (tak 20m3) a vyloženě dekorační jsou tam jen staré mechanické (tikající) hodiny. Na zdech je např. otevřená skříňka na kořenky, na parapetu bylinky a mísy s ovocem, nad linkou visí nářadí (a jeden krásný naleštěný mosazný kotlík), na skříních plechové a skleněné nádoby se surovinami. Nad stolem máme dvě police přes celou zeď, na jedné je „provozní binec“ (klíče, účty…), na druhé kuchařky a kytky. No prostě v úplném rozporu s principy feng suei, a jsem ráda, že se při vaření všichni vejdem. I v moderní kuchyni se mi líbí staré doplňky (autentické), já jsem teď objevila krásné domácí štěstí (vyšívaný pruh látky s veršíčkem), až ho zrestauruju (opatrně vyperu, vybělím na slunci a naškrobím) tak ho dám nad stůl. Kuchyně kde není poznat jetli se v nich vaří mně nezajímají, laboratoře si užiju v práci dost.