Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Zdendula82 Má je dlouhý
U nás máme všichni celkem dlouhý a dceři se teda zatím necuchají, což je super.. Děláme culíky 2 nebo jeden, cop, různý drdoly apod…Všechno ložný
ale sponky blbě drží. Ofinu nemá ani jí nenarostla, vlásky má ve předu dlouhý takže sponky? těch má denně klidně 6 ale blbě drží, tak třeba po tom ostříhání nebudou tak jemný ![]()
Dceri jsem ted strihala konecky, budou ji 3r. Mela je takove suche, porad se cuchaly. Vzala jsem tak 5cm. Hned jsou ty vlasy lepsi.
@LuSof píše:
@Zdendula82 Má je dlouhýU nás máme všichni celkem dlouhý a dceři se teda zatím necuchají, což je super.. Děláme culíky 2 nebo jeden, cop, různý drdoly apod…Všechno ložný
ale sponky blbě drží. Ofinu nemá ani jí nenarostla, vlásky má ve předu dlouhý takže sponky? těch má denně klidně 6 ale blbě drží, tak třeba po tom ostříhání nebudou tak jemný
Nám líp na jemných vláskách držely neposedné vlasy čelenky. Cop a čelenka.
Holky a jak to resite s ofinou? Mame holku, 2 roky, a uz ji lezou vlasy zase do oci. Nedokazu si predstavit vzit ji k holici, jen vidi nuzky a uz jeci
.
Pokud nemá poškozené konečky nebo ona sama netouží po krátkém sestřihu, není důvod je stříhat.
Konečky bych zastřihla. Taky mám vlasatice a čas od času jim je zarovnám. ![]()
@vertunka mám doma dlouhovlásku, takže jsem ofinu řešila poměrně brzy, ale nešla jsem do stříhání, ale do sponek, připnout na bok, vlásky rostou rychle, teď už si je dá za uši a nic jí nepřekáží
za mě lepší než pořád běhat a stříhat ![]()
@Monique123 píše:
@vertunka mám doma dlouhovlásku, takže jsem ofinu řešila poměrně brzy, ale nešla jsem do stříhání, ale do sponek, připnout na bok, vlásky rostou rychle, teď už si je dá za uši a nic jí nepřekážíza mě lepší než pořád běhat a stříhat
Přesně tak. Mám dcerku 23m a také dávám sponku na bok, malá je na ni zvyklá a moc jí to sluší a vlásky nepřekáží.
@Monique123 píše:
@vertunka mám doma dlouhovlásku, takže jsem ofinu řešila poměrně brzy, ale nešla jsem do stříhání, ale do sponek, připnout na bok, vlásky rostou rychle, teď už si je dá za uši a nic jí nepřekážíza mě lepší než pořád běhat a stříhat
Sponky zkousim. Ale ona si je hnedka rve dolu ![]()
@vertunka píše:
Holky a jak to resite s ofinou? Mame holku, 2 roky, a uz ji lezou vlasy zase do oci. Nedokazu si predstavit vzit ji k holici, jen vidi nuzky a uz jeci.
Ofinu nema, davala jsem ji sponku na bk, ted ma culiik nebo jen tu sponku.
@vertunka píše:
Sponky zkousim. Ale ona si je hnedka rve dolu
Tak to smula, no. Kamaradka proto taky udrzuje ofinu, ale mala ji u toho nebreci.
@Šája Lehce zastřihnout, kadeřnice poradí…pak mají děti takový cancoury a nevypadá to hezky
Ma krasny vlasy, ja bych je nestrihala. Dcera bude mit taky 4 a ma vlasy do pul zad. Sama kadernice mi rekla, at ji nestriham, ze je ma krasny.
@vertunka Dcera má ofinu. Když byla menší, tak nesnesla ani gumičky ani sponky. Při stříhání tedy nevyvádí, ale nebaví jí to. Myslím, že jí ofina sluší.