Stříhání vlásků holčičkám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
365
28.2.18 13:28

@Zdendula82 Má je dlouhý :) U nás máme všichni celkem dlouhý a dceři se teda zatím necuchají, což je super.. Děláme culíky 2 nebo jeden, cop, různý drdoly apod…Všechno ložný :lol: ale sponky blbě drží. Ofinu nemá ani jí nenarostla, vlásky má ve předu dlouhý takže sponky? těch má denně klidně 6 ale blbě drží, tak třeba po tom ostříhání nebudou tak jemný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
28.2.18 13:29

Dceri jsem ted strihala konecky, budou ji 3r. Mela je takove suche, porad se cuchaly. Vzala jsem tak 5cm. Hned jsou ty vlasy lepsi.

• Citovat
  • Upravit
7674
28.2.18 13:31
@LuSof píše:
@Zdendula82 Má je dlouhý :) U nás máme všichni celkem dlouhý a dceři se teda zatím necuchají, což je super.. Děláme culíky 2 nebo jeden, cop, různý drdoly apod…Všechno ložný :lol: ale sponky blbě drží. Ofinu nemá ani jí nenarostla, vlásky má ve předu dlouhý takže sponky? těch má denně klidně 6 ale blbě drží, tak třeba po tom ostříhání nebudou tak jemný :)

Nám líp na jemných vláskách držely neposedné vlasy čelenky. Cop a čelenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
28.2.18 13:38

Holky a jak to resite s ofinou? Mame holku, 2 roky, a uz ji lezou vlasy zase do oci. Nedokazu si predstavit vzit ji k holici, jen vidi nuzky a uz jeci :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
28.2.18 13:50

Pokud nemá poškozené konečky nebo ona sama netouží po krátkém sestřihu, není důvod je stříhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
28.2.18 13:54

Konečky bych zastřihla. Taky mám vlasatice a čas od času jim je zarovnám. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
28.2.18 14:13

@vertunka mám doma dlouhovlásku, takže jsem ofinu řešila poměrně brzy, ale nešla jsem do stříhání, ale do sponek, připnout na bok, vlásky rostou rychle, teď už si je dá za uši a nic jí nepřekáží :) za mě lepší než pořád běhat a stříhat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
28.2.18 14:17
@Monique123 píše:
@vertunka mám doma dlouhovlásku, takže jsem ofinu řešila poměrně brzy, ale nešla jsem do stříhání, ale do sponek, připnout na bok, vlásky rostou rychle, teď už si je dá za uši a nic jí nepřekáží :) za mě lepší než pořád běhat a stříhat :)

Přesně tak. Mám dcerku 23m a také dávám sponku na bok, malá je na ni zvyklá a moc jí to sluší a vlásky nepřekáží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
28.2.18 14:26
@Monique123 píše:
@vertunka mám doma dlouhovlásku, takže jsem ofinu řešila poměrně brzy, ale nešla jsem do stříhání, ale do sponek, připnout na bok, vlásky rostou rychle, teď už si je dá za uši a nic jí nepřekáží :) za mě lepší než pořád běhat a stříhat :)

Sponky zkousim. Ale ona si je hnedka rve dolu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85410
28.2.18 14:29

Tak asi vidis, zda se trepi, ne? Ja bych taky zastrihla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85410
28.2.18 14:30
@vertunka píše:
Holky a jak to resite s ofinou? Mame holku, 2 roky, a uz ji lezou vlasy zase do oci. Nedokazu si predstavit vzit ji k holici, jen vidi nuzky a uz jeci :nevim:.

Ofinu nema, davala jsem ji sponku na bk, ted ma culiik nebo jen tu sponku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85410
28.2.18 14:31
@vertunka píše:
Sponky zkousim. Ale ona si je hnedka rve dolu :,(

Tak to smula, no. Kamaradka proto taky udrzuje ofinu, ale mala ji u toho nebreci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
28.2.18 14:38

@Šája Lehce zastřihnout, kadeřnice poradí…pak mají děti takový cancoury a nevypadá to hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
28.2.18 14:39

Ma krasny vlasy, ja bych je nestrihala. Dcera bude mit taky 4 a ma vlasy do pul zad. Sama kadernice mi rekla, at ji nestriham, ze je ma krasny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
28.2.18 14:42

@vertunka Dcera má ofinu. Když byla menší, tak nesnesla ani gumičky ani sponky. Při stříhání tedy nevyvádí, ale nebaví jí to. Myslím, že jí ofina sluší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný