Stříhání vlásků holčičkám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K.Black
6.3.13 15:53

@rajada tak po kom ta holka ty oči má? :think: :think: :mrgreen:

Normálně si tu fotku pak rozklikneš a nahoře dáš smazat ;)

• Citovat
  • Upravit
854
6.3.13 15:53

@Weru
já vím, že je to pověra, ale já to tak třeba měla :) Jako dítě jsem měla kudrnaté vlasy a pak, když mi je ve dvou letech mamka šmikla, tak jsem je měla najednou rovné jak hřebíky :) Čekala jsem, že se to bude opakovat i u dcery, ale ne, naopak je má ještě kudrnatější, jdou jí úplně do prstýnků a česat to je fakt záhul :) Naštěstí se nechá a i culíky zvládá, takže zatím další stříhání nehrozí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
6.3.13 15:56
@ohýnek píše:
Já tedy mimo téma, ale ten jezevčík má na tý poslední fotce ďábelský oči :mrgreen:

Tý bláho, to je brutus :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jinak k tématu, moje /2,5r./ je taky zatím nestříhaná, kromě toho že jsem jí teď dopizdila ofinu, protože jí měla dlouhou do očí a krátkou do culíčku, se veškerých aktivit na její hlavině vzdávám. A to ať osobně, nebo že bych jí někomu svěřila. Holčičky mají mít culíky, tak budem pěstovat i to prd :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
6.3.13 15:59
@Lucajs píše:
Tý bláho, to je brutus :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Jinak k tématu, moje /2,5r./ je taky zatím nestříhaná, kromě toho že jsem jí teď dopizdila ofinu, protože jí měla dlouhou do očí a krátkou do culíčku, se veškerých aktivit na její hlavině vzdávám. A to ať osobně, nebo že bych jí někomu svěřila. Holčičky mají mít culíky, tak budem pěstovat i to prd :D

Tak to já dám radši kratší sestřih než pěstované prd:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
6.3.13 16:12

@K.Black
taky nevím, po kom je má :) Třeba časem ještě barvu změní :D

Vkládám teda nějaké ty fotky, omlouvám se, že jsou některé nakřivo, ale nenapadlo mě to nejdřív otočit a až pak nahrát :zed:
Každopádně pro představu stačí, nevybírala jsem žádné extra slušivé fotky, když to stejně brzo smažu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
6.3.13 16:13

Ahoj holky, tak malé je taky 2,5 roku a my stříháme - sponky nenosí, nesnese na hlavně nic - i u čepic trpí…takže i my máme jemný vlásky - ofču ufiknutou na šikmo - aby to vypadalo, že ji má na stranu a chci docílit podkovy - už se mi to docela daří, takže doufám, že v létě už to bude mít tvar co chci:)…jinak u nás stříhá moje mamka a malá to miluje:)…když jí dám vybrat - sponku nebo stříhání…vždy vítězí stříhání:):):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
6.3.13 16:15

Malá 2 roky, stříhané pouze konečky, vlásky má husté bez ofiny, světle hnědé a dlouhé po ramena. Nosí čelenky, sponky, culíky,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
6.3.13 16:17

@rajada to je pačes :mrgreen: a na té poslední se skřipečkama je kouzelná :*

• Citovat
  • Upravit
lenosnakocena
6.3.13 16:21

Nepročítala jsem celou diskusi, ale naše malá (20 měsíců) šla před dvěma týdny strojkem. měla takový podivný „háro“ všechno jí to na hlavě stálo. opravdu i nahoře, tvořilo to takové halo. Světlé, pod tím měla ještě jednu vrstvu vlasů, skoro jako podsadu, tak centimetr dlouhou… teď má pěknýho ježečka, náušnice a k takovýmu lumpíkovi jako ona je se to docela hodí:)

• Citovat
  • Upravit
854
6.3.13 16:26

@K.Black
och děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
6.3.13 17:17

Já bych ostříhala, nemám ráda takové ty rozcapené konečky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
6.3.13 18:02

@zichisek děkuju moc za fotečky, máš krásnou blondýnečku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
6.3.13 18:03
@hofka píše:
Nene, tenhle typ ale prostě ty nejmenší - http://www.stoklasa.cz/…ky-x2s011158 .. mám doma hromadu o délce asi 2 cm a drží dobře:-)

jo jo ty jsem právě nakoupila a vydrží jí na hlavě chvíli, pak to po těch jemných vláskách sjede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
6.3.13 18:07
@TehotnaTerezka píše:
Tak ja vzala Rozarku ve 2 letech strojkem :) bylo leto, stejne se pod klobouckem desne potila, pak uz jsem ji to nechala narust, ted ma klasicky dlouhe vlasy po lopatky

jé děkuju moc za inspirační foto, jak to vypadá před a po, holčičce to sluší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
6.3.13 18:10

@baaruunkaa jů taky díky za fotku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie