Kde kupujete boty Converse?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
helca252
19.2.15 22:53

Kde kupujete boty Converse?

Ahoj, kde prosím kupujete boty Converse? Kupujete je na netu (případně na jakym e-shopu) nebo je kupujete zásadně v kamenných prodejnách? Chtěla bych nějaký nový conversky na jaro, takže už se poohlížím teďka.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4373
19.2.15 23:01

Ja objednávám přímo z jejich UK stránek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
19.2.15 23:10

Jé, se s dovolením vetřu :). Já convers nikdy neměla, ale nějak se mi jich zachtělo a nejlépe hned, jenže je u nás nikde nemají a do Prahy se mi jen kvůli nim táhnout nechce. Tak bych si je nejraději objednala, ale nevím, jak sedí velikosti…? Třeba Nike, Adidas, krusky z Deichmana mám většinou 38,5,ale Pumy musím mít větší :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
19.2.15 23:15
@ivonnet píše:
Jé, se s dovolením vetřu :). Já convers nikdy neměla, ale nějak se mi jich zachtělo a nejlépe hned, jenže je u nás nikde nemají a do Prahy se mi jen kvůli nim táhnout nechce. Tak bych si je nejraději objednala, ale nevím, jak sedí velikosti…? Třeba Nike, Adidas, krusky z Deichmana mám většinou 38,5,ale Pumy musím mít větší :nevim:.

Nike si kupuju 38,5 a mám je jak ulité. Conversky kupuju 39 :palec: pokud budete ale objednávat z UK, dejte bacha. Jejich 39 jsou naše 40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
20.2.15 09:41

Zkus www.topshoes.cz, maji I kamennou prodejnu v Brne… Ja jsem si je kupovala primo v obchode, ale vim, ze ted maji vic objednavek online :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
20.2.15 12:16

@BlueFairy Děkuji, to jsem přesně potřebovala vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.5.16 08:38

Mohu se zeptat, jak jste provedla objednávku přímo z jejich UK stránek? Chtěla bych si také botky objednat, ale nevím, jak zadat do ČR. Předem díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
20.5.16 08:54
@gedzitak píše:
Mohu se zeptat, jak jste provedla objednávku přímo z jejich UK stránek? Chtěla bych si také botky objednat, ale nevím, jak zadat do ČR. Předem díky za odpověď

Nelze. Musí se platit UK kartou a jméno majitele karty musí být shodné s doručovací adresou (která musí být také v UK).
Takž jedině přes někoho.
Zkušenost před měsícem, i přes infolinku se to řešilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
20.5.16 08:59

Ted byla akce na mall.cz na conversky, třeba ještě běží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.5.16 22:34

Děkuji za odpověď, i když mě to nepotěšilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.16 16:50

Ja vždycky conversky kupuju na aukru. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
25.5.16 19:00
@MrsMaminka píše:
Ja vždycky conversky kupuju na aukru. :)

Najít tam nefejky je docela oříšek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
25.5.16 19:12

Snowbitch tecka cz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nataliee177
14.3.18 16:21
  • Citovat
  • Upravit
126
23.5.19 14:56

Jedine different. :) ruci za originalitu a když si objednas do 12ti hodin odejde ti objednavka ještě ten den. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková