Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Jé, se s dovolením vetřu
. Já convers nikdy neměla, ale nějak se mi jich zachtělo a nejlépe hned, jenže je u nás nikde nemají a do Prahy se mi jen kvůli nim táhnout nechce. Tak bych si je nejraději objednala, ale nevím, jak sedí velikosti…? Třeba Nike, Adidas, krusky z Deichmana mám většinou 38,5,ale Pumy musím mít větší
.
@ivonnet píše:
Jé, se s dovolením vetřu. Já convers nikdy neměla, ale nějak se mi jich zachtělo a nejlépe hned, jenže je u nás nikde nemají a do Prahy se mi jen kvůli nim táhnout nechce. Tak bych si je nejraději objednala, ale nevím, jak sedí velikosti…? Třeba Nike, Adidas, krusky z Deichmana mám většinou 38,5,ale Pumy musím mít větší
.
Nike si kupuju 38,5 a mám je jak ulité. Conversky kupuju 39
pokud budete ale objednávat z UK, dejte bacha. Jejich 39 jsou naše 40.
Zkus www.topshoes.cz, maji I kamennou prodejnu v Brne… Ja jsem si je kupovala primo v obchode, ale vim, ze ted maji vic objednavek online ![]()
Mohu se zeptat, jak jste provedla objednávku přímo z jejich UK stránek? Chtěla bych si také botky objednat, ale nevím, jak zadat do ČR. Předem díky za odpověď
@gedzitak píše:
Mohu se zeptat, jak jste provedla objednávku přímo z jejich UK stránek? Chtěla bych si také botky objednat, ale nevím, jak zadat do ČR. Předem díky za odpověď
Nelze. Musí se platit UK kartou a jméno majitele karty musí být shodné s doručovací adresou (která musí být také v UK).
Takž jedině přes někoho.
Zkušenost před měsícem, i přes infolinku se to řešilo.
@MrsMaminka píše:
Ja vždycky conversky kupuju na aukru.
Najít tam nefejky je docela oříšek…
Jedine different.
ruci za originalitu a když si objednas do 12ti hodin odejde ti objednavka ještě ten den. ![]()
Ahoj, kde prosím kupujete boty Converse? Kupujete je na netu (případně na jakym e-shopu) nebo je kupujete zásadně v kamenných prodejnách? Chtěla bych nějaký nový conversky na jaro, takže už se poohlížím teďka.