Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Nemáte nejaké tipy? ceny na netu začínají kolem 600 a manžel mi to nechce dovolit. Prej si to mám ušít. ha ha, s kostějem tak budu něco šít, sotva se najim.
mimochodem šít neumim
Představovala bych si tričko s nějakým drobným vzorem, nebo batiku, aby to sneslo nějaké fleky od mlíka, blitek a slin. Nejlépe aby to bylo z nějaký uměliny, aby se to dalo doma snadno přeprat v ruce.
nejvíc se mi líbí ten typ s dírou dole pod prsama.
Pudlo , zkus kouknout třeba na mimibazar na něco z druhé ruky, je to jako s oblečením pro těhotné, drahé jako blázen a přitom to slouží omezenou dobu…nebo sekáč (pokud ti to není proti mysli, já osobně tam dětem kupuju běžně)…
Jinak já během kojení nosila košile a mikiny na zip, abych nemusela triko celé vyhrnovat, to se mi osvědčilo…
A co Raf, všechno v pohodě?
Ja si nejaka tricka nakoupila ve slevach v normalnich obchodech, hlavne v Promodu. V tech slevach vysly tak na 300 Kc, sice nebyly odklapeci nahoru, jako to kojici, ale byly odklapeci do strany, jestli chapes, jak to myslim
a nebo na knofliky. Nektera jsem mela i jako tehotenske tuniky, ted je to moderni
Ma to jako prelozeny vystrih, takze jsem jen odhalila prso a kojila ![]()
Ted uz je mozna ale uplne po slevach ![]()
Rafanek ma koliky, blije, ma novorozenecke akne a lehkou hydrokelu - same bezne veci. Neni to tak strasne. dekuji za optani.
na mimibazaru prodavaji vetsinou nosene za cenu noveho, mam dojem …
prekladaci vrsek mam u jednech satu od vetnamce, kojeni to umoznuje, ale koza je dost videt, libilo se mi to zakryti zvrchu pri kojeni
Pudlo,
jak píšou holky…já teké chodila v košili na doma a pak od indiánů jsem měla pár trik na rozepínání…
jinak na mimibazaru jsou také ceny od 100-750 Kč
Já vím, že se na to neptáš, ale mně to přijde jako vyhozené peníze. Kojím úplně normálně v obyčejných tričkách - vyhrnu a hotovo. A můžu si i zakrýt prso zvrchu
Tak stejně s pyžamama a vším. Jediné, co mám kojicí jsou podprsenky, dokonce používám i jednu normální - taky stáhnu a kojím… ![]()
Tak si to koukám užíváte, no začátky jsou vždycky těžké, ale bude to lepší a lepší. ![]()
Já na ten mimibazar rovnou koukla a z nošených věcí nic moc…tak nějaký sekáč? Třeba u nás v mateřském centru se dělají burzy, tak něco takového…
Já jsem docela stydlivá, na veřejnosti jsem kojila nerada, ale někdy to jinak nešlo, a pak to jistila mikina na zip…u vyhrnutého trička jsem měla dojem že jsem úplně nahá. ![]()
Dobrá vychytávka je obyč triko zvrchu a hodně pružné tílko, co jde stáhnout pod prso. Triko vyhrneš, tílko stáhneš a vystrčíš minimum kozy. Až bude chladněji, tak stejně budeš nosit víc jak jednu vrstvu. A pružný tílko teď bude určitě k mání v letních slevách za minimální cenu.
Ahoj, já ulovila kojící triko před rokem ve slevách asi za ty 300,– od Anna a Viktorie - nakonec jsem ho ale přestala používat, nejvíc se mi osvědčila elastická trika s výstřihem do V - prso prostě lehce vyhmátnu výstřihem, nikde nic neodepínám a cena třetinová, přestala jsem i úplně používat kojo podprsenku - používám kvalitní sportovní - opět rychleji dostupné a ještě jak je prso zespodu podepřené, tak nepůsobí tak smutně povadle ![]()
Jestli kojíš i venku, tak ten spodní přístup je prima, ale stejně většinou člověk hledá trochu soukromí, tak je to pak taky jedno.
Pokud máš kozy náboženské (po vyndání klesnou na kolena
) stačí volné tričko a můžeš vytahovat dolem. Nahoře nad kozou je tričko, dole mimino. Vidět není nic, mám odzkoušeno
![]()
Pokud vlastníš kozy nesmrtelné (kde nic není ani smrt nebere) jako moje kamarádka, tak ta nosí trička s rozepínáním nebo s velkým výstřihem a vyndavá horem. Sice je toho vidět trochu víc, ale zas ta malá prsa působí celkem esteticky
Na jaře to měla vychytaný. Nosila tílko a krátký svetřík pod prsa, takže vidět nebylo nic.
Ty tvé požadavky na materiál a cenu dokonale splňují trika od soudruhů z Vietnamu ![]()
Na doma mám obyčená bavlněná trika, vždycky jednou za pár hodin triko vyhrnu a je to. Pyžama mám normální rozepínací na knoflíky, stejně u toho většinou usnu a spím půl noci s vyvaleným prsem
.
Na „lepší“ mám pár trik s překřížením (z mimibazaru) a nebo jak tu někdo psal - pružné tílko a na to triko s výstřihem. Výstřih stáhnu, tílko vytáhnu a mám prso.
Btw. taky mám radši sportovní podprsenky, než kojící.
A mimibazar není tak hrozně drahý:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
holky to jsou dobry napady, myslim, ze to uspokoji i manzela
diky
cicinka se vubec jevi jako napadita diva
Pudla - ještě mě napadlo tohle - ať si manžel zpočítá, kolik by vás vyšlo UM! Pak bude ještě rád, že kojíš a nějaké šmrncovní kojící triko ti mile rád schválí.
Občas něco mívá lidl, posledně jsem si tam koupila těhu/kojící pyžama fakt za hubičku (za 150 ve výprodeji) a nosila jsem je na doma celé těhotenství a trika tahám ještě teď (prcek má 15m) na doma nebo na noc. Na ven teda jedu v těch drahých, ale já kojím už 8. rok v kuse, tak mně se vyplatily a manžela jsem se radši neptala.