Kde nakupujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54
22.10.14 09:52

@neila a co vyjde posta to som nenasla..dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
22.10.14 10:07

@fatkat to nevím, mívám vyšší objednávku, takže to mám zdarma. Nad 50 liber obvykle neúčtují :palec: A myslím, že zrovna dnes mají nějakou akci na dopravu zdarma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sisska
16.1.15 17:44

Nákupy

Já nakupuji všude, kde se dá :P Mám ráda nákupy v Tescu, HM apod. a co se týká internetu, tak třeba na různách e-shopech nebo objednávám i na aukru, kde se co najde :P

• Citovat
  • Upravit
14
25.1.15 18:47

Já jsem na tom podobně, ale poslední dobou už teda preferuji oblíben eshopy, do města se mi moc chodit nechce :-/ Třeba se to změní jak nebudu muset sundávat pořád tu bundu :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sisska
15.2.15 12:23

Přesně tak, já jsem na letošní zimu třeba objednávala tyto boty, no trefila jsem je krásně :P

• Citovat
  • Upravit
14
22.2.15 19:27

Ty jsou opravdu krásné, to se musí nechat :) Já jsem nakupovala bodyčka a podobné věcičky, taky jsem pak s nákupem byla spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
26.5.15 10:35

Chci se zeptat, jestli někdo znáte e-shop www.benito.cz? V podstatě tam moc těch značek neznám. Ale je pravda, že asi úplně o značku u takového oblečení nejde. Docela se mi tam libí pár věcí. :think:
Jinak nakupuji klasicky Tesco, hodně hezkého oblečení maji taky v Lindexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.15 17:26

Nakupuju jenom v sekacich. Velikosti na stitcich nesleduju, všechno od oka a všechno vždycky sedí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat